House of JAB Anstoetz

Uw winkel een House of JAB? De nieuwe herfst/winter 2018-collectie van Chivasso? Of die van JAB Anstoetz zelf? JAB op Dutch Design Dock? Vind hier de links met meer informatie!
House of JAB Anstoetz
House of JAB Anstoetz House of JAB Anstoetz House of JAB Anstoetz House of JAB Anstoetz

Uw winkel een House of JAB?

In Duitsland zijn er al achttien, in Nederland is er één House of JAB. Met als toevoeging een eigen naam, zoals dat bij  'By Verstappen' in het Helmond het geval is. Voor het benadrukken van de eigenheid van de ondernemer. Samen de consument beter vinden en bedienen. Door samen te collectioneren, adverteren en organiseren!

Meer info: http://www.interieurjournaal.com/keuze-voor-house-of-jab-1/

 

Herfst/wintercollectie Chivasso

Kortgeleden werd de herfst/wintercollectie van Chivasso gepresenteerd. De fraaie New Ways van Chivasso zijn geïnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur. Zie hier het artikel met een samenvatting van de zeer uitgebreide collecties mét een link naar het collectieboek: http://www.interieurjournaal.com/japan-boeit-chivasso/

 

Herfst/wintercollectie JAB Anstoetz

Kortgeleden werd eveneens de herfs/wintertcollectie van JAB Anstoetz zelf gepresenteerd. Hierbij de tot nu toe gepubliceerde artikelen over deze collectie:

- http://www.interieurjournaal.com/soft-touch-fibreguard-van-jab/

 

Dutch Design Dock

Voor meer informatie en afbeeldingen zijn de sites van JAB en Chivasso te raadplegen. JAB staat tevens van 16-18 september op de designbeurs Dutch Design Dock in Nieuwegein (bij De Woonindustrie), zie afbeelding 5 voor meer informatie.

Jab heeft daarnaast een vaste showroom in het ETC in Culemborg en vestigingen in Zaventem en in Zoetermeer.

Zie ook: http://www.interieurjournaal.com/maandag-laatste-marketday-xl/

 

 

 Links

www.houseofjab.nl
www.jab.de
www.chivasso.com

Tags

#jabanstoetz, #jab, #chivasso, #houseofjab, #dutchdesigndock

Gerelateerd nieuws
Gezocht: Manager Sales Benelux voor Jab
De Jab Anstoetz Group is een familiebedrijf met een hoofdkwartier in het Duitse Bielefeld met Benelux-vestigingen in Zaventem en Zoetermeer. Het bedrijf is al enige tijd op zoek naar een Manager Sales Benelux.
lees verder
 
Soft Touch Fibreguard van Jab
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geïnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Leolux nieuws
Op de Imm bracht Leolux reeds een flink aantal nieuwe modellen en aanpassingen, voor de komende beurs in Milaan is ook een noviteit bewaard. Pode kwam in Keulen met verlichting.
lees verder
 
Jab zoekt Manager Sales Benelux
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden