Heimtextil vertimmert

Woensdag 31 januari 2018

Heimtextil 2018 heeft van 9 tot 12 januari een fractie meer bezoekers en exposanten getrokken. En de beurs krijgt een nieuwe indeling.
Heimtextil vertimmert

Circa 70.000 bezoekers uit 135 landen bezochten de 2.975 exposanten op Heimtextil. Vrijwel gelijk, een fractie meer dan vorig jaar. De kwaliteit van de bezoekers was volgens de organisatie opnieuw uitstekend. Bijna driekwart van hen was beslisser en ruim 70% kwam van buiten Duitsland naar Frankfurt.
 
Een van de speerpunten van de beurs was projectinrichting en de daarbij behorende focus op de doelgroep van architecten en projectinrichters. Heimtextil bood daarnaast een internationaal platform aan meer dan 50 jonge ontwerpers en start-ups met het nieuwkomerprogramma "New & Next".

Op basis van discussies met exposanten en bezoekersenquêtes heeft Messe Frankfurt een nieuw Heimtextil-concept ontwikkeld voor 2019. Thema's en productgroepen worden gegroepeerd op basis van doelgroepen. De mogelijkheid om de indeling aan te passen is nodig én mogelijk door de nieuwe hal 12 die voor het eerst in 2019 voor Heimtextil beschikbaar is.

De volgende Heimtextil in Frankfurt am Main vindt plaats van 8 tot 11 januari 2019.

 Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.heimtextil-theme-park.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, Heimtextil, #Heimtextil, @Heimtextil

Gerelateerd nieuws
Vip Bedding
Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep heeft een nieuwe bedtextielcollectie geïntroduceerd: de Vip Bedding collectie.
lees verder
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter IMG
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden