Heimtextil vertimmert

Woensdag 31 januari 2018

Heimtextil 2018 heeft van 9 tot 12 januari een fractie meer bezoekers en exposanten getrokken. En de beurs krijgt een nieuwe indeling.
Heimtextil vertimmert

Circa 70.000 bezoekers uit 135 landen bezochten de 2.975 exposanten op Heimtextil. Vrijwel gelijk, een fractie meer dan vorig jaar. De kwaliteit van de bezoekers was volgens de organisatie opnieuw uitstekend. Bijna driekwart van hen was beslisser en ruim 70% kwam van buiten Duitsland naar Frankfurt.
 
Een van de speerpunten van de beurs was projectinrichting en de daarbij behorende focus op de doelgroep van architecten en projectinrichters. Heimtextil bood daarnaast een internationaal platform aan meer dan 50 jonge ontwerpers en start-ups met het nieuwkomerprogramma "New & Next".

Op basis van discussies met exposanten en bezoekersenquêtes heeft Messe Frankfurt een nieuw Heimtextil-concept ontwikkeld voor 2019. Thema's en productgroepen worden gegroepeerd op basis van doelgroepen. De mogelijkheid om de indeling aan te passen is nodig én mogelijk door de nieuwe hal 12 die voor het eerst in 2019 voor Heimtextil beschikbaar is.

De volgende Heimtextil in Frankfurt am Main vindt plaats van 8 tot 11 januari 2019.

 Links

www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.heimtextil-theme-park.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, Heimtextil, #Heimtextil, @Heimtextil

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe boxspring Avek
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Norma en Napco failliet
Bijzondere tijden in de slapenwereld: afgelopen donderdag zijn Norma en Napco failliet verklaard.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden