Hegger vervangt Campo

Dinsdag 10 oktober 2017

Sinds vorige maand is Marc Hegger de nieuwe sales & marketing director van Best Wool Carpets, als opvolger van Jhon Campo.
Hegger vervangt Campo

Jhon Campo (foto rechts) heeft sinds 2012 zo'n vijf jaar bij Best Wool gewerkt, na een carrière van zo'n zes jaar bij Van Besouw.

Marc Hegger (foto links) was de afgelopen ruim vijf jaar als export manager actief voor Agio Cigars. Daarvoor heeft hij in de meubelsector ervaring op gedaan in twee periodes bij Leolux en tussendoor bij European Furniture uit Ulft.

 Links

www.besouw.nl
www.bestwoolcarpets.nl
www.europeanfurniture.nl
www.leolux.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, wol, tapijt, karpet, kleed, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, natuur, natuurlijk, personalia, opvolging, opvolger, #bestwoolcarpets, #europeanfurniture, #leolux, #vanbesouw

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden