Headlam TV naar Deventer

Donderdag 11 januari 2018

In 2017 heeft Headlam elke maand een Flatscreen TV verloot onder de bestellingen die via het Headlam online bestelsysteem geplaatst werden. Vloerenhuis Deventer kreeg de laatste.
Headlam TV naar Deventer

Enes Surmeneli van Vloerenhuis Deventer mocht de Flatscreen TV van december in ontvangst nemen van Headlam's vertegenwoordiger Arjan Althoff (foto).

Het online bestelsysteem van de groothandel met raamdecoratie en vloeren is altijd open en dus 24/7 te raadplegen voor de voorraad en rollengtes, uitlopende en vervangende artikelen. Ook is een gewenste leverdatum in te plannen.

Headlam, met vestigingen in Zutphen, Rotterdam, Houten en binnenkort in Eindhoven en Antwerpen, liet eerder weten op de komende vakbeurs Intirio (28-31 januari 2018) in Gent present te zijn én welke noviteiten het bedrijf daar brengt.
Links

www.headlam.nl
www.intirio.be
www.vloerenhuisdeventer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam. Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, show, event, beurs, evenement, tentoonstelling, huisshow, training, demonstratie, #headlam, #lifestyleinterior, #intirio

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden