Headlam naar Intirio

Donderdag 30 november 2017

Headlam Nederland, de groothandel met veel producten op het gebied van raamdecoratie en vloeren, gaat weer naar de komende vakbeurs Intirio.
Headlam naar Intirio

Het bedrijf vindt de verbreding van het aanbod op Intirio, van 28-31 januari 2018 in Gent, en een toenemend aantal exposanten op het gebied van vloeren interessant. Zeker omdat de beurs retailers uit de gehele Benelux trekt.

Headlam gaat in haar huislijn Lifestyle-interior by Headlam flink wat noviteiten introduceren:
- een nieuwe collectie PVC visgraat (foto) in zowel brede als smalle plank
- een nieuwe Headlam hout collectie: een houten vloer met scherpe prijs
- de recent gebrachte Hout & Houtlook horizontale jaloezieën in de collectie binnenzonwering
- aandacht zal besteed worden aan dat binnenzonwering digitaal te bestellen via het Woontotaal atelierbestelsysteem
- een nieuwe gordijncollectie met tevens een sneak preview van de spring collectie
- de in september getoonde Mart Visser Carpets-collectie is nu ook beschikbaar voor de Belgische retailers

Daarnaast zal Headlam de Coretec shop-in-shop tonen en zijn er presentaties van de samenwerking met Edel en de Karpi Group. Met de aangekondigde komst van de nieuwe vestigingen in Antwerpen en Eindhoven, is Headlam positief gestemd dat het op Intirio haar dealerbestand verder kan uitbreiden.

 Links

www.coretecfloors.be
www.edelgroup.nl
www.headlam.nl
www.intirio.be
www.karpi.nl
www.lifestyle-interior.nl
www.usfloorsllc.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, naamswijziging, naamsverandering, Lethem Vergeer, Lethem-vergeer, Silvester, Interplan, Headlam. Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, show, event, beurs, evenement, tentoonstelling, huisshow, training, demonstratie, #headlam, #edel, #edelgroup, #karpi, #lifestyleinterior, #coretec, #intirio

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geďnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden