Gravity van Claire Vos

Woensdag 03 oktober 2018

Kortgeleden werd de stoffencollectie Gravity geÔntroduceerd. Deze bestaat uit vier prints en is ontworpen door Claire Vos van Studio Roderick Vos.
Gravity van Claire Vos
Gravity van Claire Vos Gravity van Claire Vos Gravity van Claire Vos Gravity van Claire Vos

Textiles & More (T&M), ook projectdistributeur van Mflor pvc-vloeren, liet het begin juni reeds weten: de nieuwe Gravity stoffencollectie in vier kwaliteiten, van satijn en voile tot velours: Rain, Knit, Clan en Paperclip. Ze zijn toepasbaar als gordijnstof of in decoratieve kussens.

Voor Gravity heeft Claire Vos gebruik gemaakt van overdrachtssublimatie. In vergelijking met weeftechnologie heeft dit afdrukken op stoffen veel voordelen. Het is bijvoorbeeld veel gemakkelijker om een duidelijke gradiënt op het textiel te creëren.

De collectie is geschikt voor projecten zoals hotels, kantoren en gezondheidszorg, maar ook voor woonhuizen.

 Links

www.mflor.com
www.roderickvos.com
www.textilesandmore.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, gordijn, stof, textiel, #mflor, #tenm, #textilesandmore, #roderickvos

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden