Go with the Flo

Zaterdag 07 april 2018

Hij was al even geleden aangekondigd, maar is kortgeleden in winkels gearriveerd: de recente lounge-fauteuil Flo van Moome.
Go with the Flo

Flo, een ontwerp van Tessa Lauwaert voor het Belgische label Moome (van Mecam), is een speelse fauteuil. In het oog springend zijn de drielaagse kussens, die wat doen denken aan de blaadjes van een bloem en volgens de fabrikant veel comfort bieden.

Bij Flo is ook een (optionele) bijpassende voetenbank verkrijgbaar in zeven kleurschakeringen (geel, groen, beige, oranje, blauw, grijs/zwart, zwart/rood). De oranje uitvoering (foto) staat zeker vrijdag 27 april tijdens Koningsdag in Nederland natuurlijk prachtig in de etalage!

Voor het onderstel kan je kiezen uit een voet in warm hout of strak metaal. De verkoopprijs incl. BTW bedraagt € 830.Links

www.mecam.be
www.moome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, fauteuil, bank, woonkamer, poef, hocker, #moome, #mecam

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden