Go with the Flo

Zaterdag 07 april 2018

Hij was al even geleden aangekondigd, maar is kortgeleden in winkels gearriveerd: de recente lounge-fauteuil Flo van Moome.
Go with the Flo

Flo, een ontwerp van Tessa Lauwaert voor het Belgische label Moome (van Mecam), is een speelse fauteuil. In het oog springend zijn de drielaagse kussens, die wat doen denken aan de blaadjes van een bloem en volgens de fabrikant veel comfort bieden.

Bij Flo is ook een (optionele) bijpassende voetenbank verkrijgbaar in zeven kleurschakeringen (geel, groen, beige, oranje, blauw, grijs/zwart, zwart/rood). De oranje uitvoering (foto) staat zeker vrijdag 27 april tijdens Koningsdag in Nederland natuurlijk prachtig in de etalage!

Voor het onderstel kan je kiezen uit een voet in warm hout of strak metaal. De verkoopprijs incl. BTW bedraagt € 830.Links

www.mecam.be
www.moome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, fauteuil, bank, woonkamer, poef, hocker, #moome, #mecam

Gerelateerd nieuws
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder
Natuzzi gaat Coco-Mat verkopen
Coco-Mat gaat samenwerken met de Italiaanse meubelfabrikant Natuzzi. Dat kondigt het bedrijf tijdens de Salone del Mobile in Milaan aan.
lees verder
 
Samenwerking Tendence en Gardiente
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden