Go with the Flo

Zaterdag 07 april 2018

Hij was al even geleden aangekondigd, maar is kortgeleden in winkels gearriveerd: de recente lounge-fauteuil Flo van Moome.
Go with the Flo

Flo, een ontwerp van Tessa Lauwaert voor het Belgische label Moome (van Mecam), is een speelse fauteuil. In het oog springend zijn de drielaagse kussens, die wat doen denken aan de blaadjes van een bloem en volgens de fabrikant veel comfort bieden.

Bij Flo is ook een (optionele) bijpassende voetenbank verkrijgbaar in zeven kleurschakeringen (geel, groen, beige, oranje, blauw, grijs/zwart, zwart/rood). De oranje uitvoering (foto) staat zeker vrijdag 27 april tijdens Koningsdag in Nederland natuurlijk prachtig in de etalage!

Voor het onderstel kan je kiezen uit een voet in warm hout of strak metaal. De verkoopprijs incl. BTW bedraagt € 830.Links

www.mecam.be
www.moome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, fauteuil, bank, woonkamer, poef, hocker, #moome, #mecam

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Opnieuw daling Tendence
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden