Functiewijzigingen bij PPC

Vrijdag 13 oktober 2017

Kevin Kroon en Simon Kraaijeveld zijn beiden jaren geleden gestart bij Plinten en Profielen Centrale en nemen nu een volgende stap in hun carrière.
Functiewijzigingen bij PPC

Simon Kraaijeveld (links) is vanaf heden eindverantwoordelijk voor de filialen van PPC in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag.

Kevin Kroon (rechts) neemt de functie van Simon over en gaat aan de slag als vertegenwoordiger voor de regio Noord Holland.


Kortgeleden berichtten we nog over nieuwe PPC-vertegenwoordigers voor België en Noord-Nederland.

 Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, lijm, plint, profiel, lijst, afwerklijst, strip, plakstrip, dilatatie, dilitatie, hoeklijn, rozet, bekleding, stofferen, stoffering, ondervloer, ondertapijt, wedstrijd, award, personalia, #ppc, #plintenenprofielencentrale, #plintenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
Efwex weer in maart 2018
Efwex is de enige Belgische vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren. Deze biënnale wordt komende maart voor de derde keer gehouden, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Trainingen bij Headlam
Binnenkort organiseert Headlam onder meer trainingen op het gebied van binnenzonwering in de vestigingen in Zutphen en Rotterdam.
lees verder
 
DSM-Niaga en Auping in matrasrecycling
lees verder
Creatieve bedrijven naar Imm
BMWi organiseert tijdens de Imm cologne opnieuw een gemeenschappelijke stand voor jonge creatieve bedrijven op het segment Pure Architects.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden