Functiewijzigingen bij PPC

Vrijdag 13 oktober 2017

Kevin Kroon en Simon Kraaijeveld zijn beiden jaren geleden gestart bij Plinten en Profielen Centrale en nemen nu een volgende stap in hun carrière.
Functiewijzigingen bij PPC

Simon Kraaijeveld (links) is vanaf heden eindverantwoordelijk voor de filialen van PPC in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag.

Kevin Kroon (rechts) neemt de functie van Simon over en gaat aan de slag als vertegenwoordiger voor de regio Noord Holland.


Kortgeleden berichtten we nog over nieuwe PPC-vertegenwoordigers voor België en Noord-Nederland.

 Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, lijm, plint, profiel, lijst, afwerklijst, strip, plakstrip, dilatatie, dilitatie, hoeklijn, rozet, bekleding, stofferen, stoffering, ondervloer, ondertapijt, wedstrijd, award, personalia, #ppc, #plintenenprofielencentrale, #plintenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden