Fonq laat woonwinkels meeliften

Dinsdag 19 juni 2018

Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
Fonq laat woonwinkels meeliften

Door externe aanbieders toegang te geven, kan de webshop zijn assortiment snel uitbreiden naar meer dan 100.000 producten en andere woonwinkels versneld laten groeien. Dat lijkt heel sterk op de bekende webwinkel Bol.com, dat wel een veel breder productassortiment aanbiedt.

Volgens Fonq was de Home & Living markt met een groei van 20% in online bestedingen in 2017 één van de snelst groeiende e-commerce segmenten. Met het openstellen een marktplaats op hun platform wil Fonq woonwinkels de mogelijkheid geven om meer klanten te bereiken. Bij het aansluiten van nieuwe aanbieders gaat de webshop selectief te werk. Geïnteresseerde verkooppartners kunnen zich via de website aanmelden.

Michel Schaeffer, ceo a.i. van Fonq: "Zowel per aanbieder als product kijken we kritisch naar de toegevoegde waarde en elk product zal ook door slechts één verkoper worden aangeboden. Dit om keuzestress bij de klant te voorkomen, maar ook om ons eigen merk te waarborgen. Zo stellen we hoge eisen aan servicevoorwaarden en wordt per aanbieder zaken als klanttevredenheid en snelheid gemonitord. De klantervaring staat altijd voorop".Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, marktplaats, outlet, #fonq

Gerelateerd nieuws
Andrea op Orgatec
Artifort gebruikt de deelname aan Orgatec onder meer voor de lancering van de nieuwe Andrea barstoel.
lees verder
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Interieuromzet stabiliseert
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 3,4% meer omgezet dan in augustus 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food steeg maar het interieur bleef vrijwel gelijk.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden