Fonq laat woonwinkels meeliften

Dinsdag 19 juni 2018

Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
Fonq laat woonwinkels meeliften

Door externe aanbieders toegang te geven, kan de webshop zijn assortiment snel uitbreiden naar meer dan 100.000 producten en andere woonwinkels versneld laten groeien. Dat lijkt heel sterk op de bekende webwinkel Bol.com, dat wel een veel breder productassortiment aanbiedt.

Volgens Fonq was de Home & Living markt met een groei van 20% in online bestedingen in 2017 één van de snelst groeiende e-commerce segmenten. Met het openstellen een marktplaats op hun platform wil Fonq woonwinkels de mogelijkheid geven om meer klanten te bereiken. Bij het aansluiten van nieuwe aanbieders gaat de webshop selectief te werk. Geïnteresseerde verkooppartners kunnen zich via de website aanmelden.

Michel Schaeffer, ceo a.i. van Fonq: "Zowel per aanbieder als product kijken we kritisch naar de toegevoegde waarde en elk product zal ook door slechts één verkoper worden aangeboden. Dit om keuzestress bij de klant te voorkomen, maar ook om ons eigen merk te waarborgen. Zo stellen we hoge eisen aan servicevoorwaarden en wordt per aanbieder zaken als klanttevredenheid en snelheid gemonitord. De klantervaring staat altijd voorop".Links

www.fonq.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, marktplaats, outlet, #fonq

Gerelateerd nieuws
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
Toch nieuw leven CS Schmal
Eind juni leek het definitief 'Schluss' voor CS Schmalmoebel. Nu blijft de geest van het bedrijf toch overeind: Çilek neemt merk- en modelrechten over.
lees verder
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Tillema naar Bolia
Christian Tillema is sinds juli aan de slag als international b2b-sales manager bij het Deense Bolia.com.
lees verder
Denham in meubelen
Het jeansmerk Denham brengt in samenwerking met de Scandinavische meubelfabrikant Norr11 een uitgebreide meubelcollectie uit.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden