FM Janssen vertrekt uit Utrecht

Maandag 24 september 2018

De tapijtwinkel F.M. Janssen, ook handelend onder de naam Marcjanssen, stopt eind deze maand na 43 jaar.
FM Janssen vertrekt uit Utrecht

F.M. Janssen, vroeger nog met de toevoeging Import Perzische Tapijten, heeft naast een mooie winkel aan het Voor Clarenburg in het hartje van Utrecht vlak bij Hoog Catharijne, ook groothandel I.C.E. met showroom in Waardenburg. Volgens Duic sluit het bedrijf op 29 september in Utrecht haar deuren.

Het van oorsprong Utrechtse bedrijf is in 1969 opgericht door de ouders van de huidige directeuren, de broers Marc en Rogier Janssen (foto; website). Het bedrijf levert (maatwerk) karpetten in het hoge segment. Het levert naar eigen zeggen aan projecten over de hele wereld.

De winkel vertrekt uit Utrecht, omdat mensen steeds vaker gericht zoeken via internet en vervolgens veelal onze showroom in Waardenburg bezoeken, zo meldt Antoinette Janssen, moeder van Marc en Rogier, in Duic. Deze is makkelijker te bereiken en heeft een grote parkeerplaats voor de deur.

 Links

www.rugs.nl
www.tapijten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, vloerbedekking, vloer, tapijt, karpet, oosters tapijt, pers, perzen, ziegler, kelim, kleed, akoestiek, #fmjanssen, #marcjanssen, #ice, #iceoostersetapijten

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden