Flinders naar 15 miljoen euro

Vrijdag 05 januari 2018

Woonwinkel Flinders heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van meer dan € 15 miljoen. Een groei van 39%, zo maakte het bedrijf bekend.
Flinders naar 15 miljoen euro

Flinders heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam en twee cafés in Groningen en Hilversum. Het laat al jaren een flinke groei zien, ook in 2017 weer, met een zeer fraaie 39%; wel iets onder de verwachting van ceo Geert-Jan Smits vorig jaar. Bij het bedrijf werken momenteel 84 medewerkers.

Het komende jaar wordt wederom ingezet op televisiereclame om het merk Flinders uit te bouwen. Daarnaast zal een deel van de expansie uit het buitenland komen en wordt het assortiment uitgebreid. Flinders verwacht in 2018 door te groeien naar een omzet van € 20 miljoen.

Onder andere door de uitbreiding van het assortiment uitbreiden: verf, raamdecoratie en vloeren. Hiermee kan het bedrijf de totale inrichting van woningen en kantoren verzorgen. Ook wil het klanten ontzorgen door diensten aan te bieden zoals behangen, verven en het monteren van verlichting en raamdecoratie, waarvoor een samenwerking is aangegaan met Uw Rechterhand bv.

 Links

www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, automat, rubber, velours, polypropyleen, award, online, web, webwinkel, etailer, internet, online, shop, #Flinders

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Mooie hanglamp Moooi
Arihiro Miyake is de ontwerper van de prachtige hanglamp Coppélia van Moooi uit Breda.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden