Flinders naar 15 miljoen euro

Vrijdag 05 januari 2018

Woonwinkel Flinders heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van meer dan € 15 miljoen. Een groei van 39%, zo maakte het bedrijf bekend.
Flinders naar 15 miljoen euro

Flinders heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam en twee cafés in Groningen en Hilversum. Het laat al jaren een flinke groei zien, ook in 2017 weer, met een zeer fraaie 39%; wel iets onder de verwachting van ceo Geert-Jan Smits vorig jaar. Bij het bedrijf werken momenteel 84 medewerkers.

Het komende jaar wordt wederom ingezet op televisiereclame om het merk Flinders uit te bouwen. Daarnaast zal een deel van de expansie uit het buitenland komen en wordt het assortiment uitgebreid. Flinders verwacht in 2018 door te groeien naar een omzet van € 20 miljoen.

Onder andere door de uitbreiding van het assortiment uitbreiden: verf, raamdecoratie en vloeren. Hiermee kan het bedrijf de totale inrichting van woningen en kantoren verzorgen. Ook wil het klanten ontzorgen door diensten aan te bieden zoals behangen, verven en het monteren van verlichting en raamdecoratie, waarvoor een samenwerking is aangegaan met Uw Rechterhand bv.

 Links

www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, automat, rubber, velours, polypropyleen, award, online, web, webwinkel, etailer, internet, online, shop, #Flinders

Gerelateerd nieuws
Domotex rapport
Gisteren is de Domotex in Hannover afgesloten. De vernieuwde opzet van de 2018-editie werd volgens de organisatie door de vloerbedekkingswereld enthousiast omarmt.
lees verder
 
Akkoord CAO Meubelindustrie
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Onduidelijkheid over terugkeer Ado
Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden