Flinders naar 15 miljoen euro

Vrijdag 05 januari 2018

Woonwinkel Flinders heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van meer dan € 15 miljoen. Een groei van 39%, zo maakte het bedrijf bekend.
Flinders naar 15 miljoen euro

Flinders heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam en twee cafés in Groningen en Hilversum. Het laat al jaren een flinke groei zien, ook in 2017 weer, met een zeer fraaie 39%; wel iets onder de verwachting van ceo Geert-Jan Smits vorig jaar. Bij het bedrijf werken momenteel 84 medewerkers.

Het komende jaar wordt wederom ingezet op televisiereclame om het merk Flinders uit te bouwen. Daarnaast zal een deel van de expansie uit het buitenland komen en wordt het assortiment uitgebreid. Flinders verwacht in 2018 door te groeien naar een omzet van € 20 miljoen.

Onder andere door de uitbreiding van het assortiment uitbreiden: verf, raamdecoratie en vloeren. Hiermee kan het bedrijf de totale inrichting van woningen en kantoren verzorgen. Ook wil het klanten ontzorgen door diensten aan te bieden zoals behangen, verven en het monteren van verlichting en raamdecoratie, waarvoor een samenwerking is aangegaan met Uw Rechterhand bv.

 Links

www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, automat, rubber, velours, polypropyleen, award, online, web, webwinkel, etailer, internet, online, shop, #Flinders

Gerelateerd nieuws
Online faillissementsveiling Roommade
Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
lees verder
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Weer banen weg bij Anker
lees verder
Interface neemt Nora over
Nora Systems heeft afgelopen week aangekondigd dat Interface een overeenkomst heeft gesloten met ICG (Intermediate Capital Group) en het management om Nora te kopen.
lees verder
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden