Flinders naar 15 miljoen euro

Vrijdag 05 januari 2018

Woonwinkel Flinders heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van meer dan € 15 miljoen. Een groei van 39%, zo maakte het bedrijf bekend.
Flinders naar 15 miljoen euro

Flinders heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam en twee cafés in Groningen en Hilversum. Het laat al jaren een flinke groei zien, ook in 2017 weer, met een zeer fraaie 39%; wel iets onder de verwachting van ceo Geert-Jan Smits vorig jaar. Bij het bedrijf werken momenteel 84 medewerkers.

Het komende jaar wordt wederom ingezet op televisiereclame om het merk Flinders uit te bouwen. Daarnaast zal een deel van de expansie uit het buitenland komen en wordt het assortiment uitgebreid. Flinders verwacht in 2018 door te groeien naar een omzet van € 20 miljoen.

Onder andere door de uitbreiding van het assortiment uitbreiden: verf, raamdecoratie en vloeren. Hiermee kan het bedrijf de totale inrichting van woningen en kantoren verzorgen. Ook wil het klanten ontzorgen door diensten aan te bieden zoals behangen, verven en het monteren van verlichting en raamdecoratie, waarvoor een samenwerking is aangegaan met Uw Rechterhand bv.

 Links

www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, automat, rubber, velours, polypropyleen, award, online, web, webwinkel, etailer, internet, online, shop, #Flinders

Gerelateerd nieuws
 
Monochroom behang
lees verder
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Gigantische outdoor bureaulamp
De Engelse verlichtingsfabrikant Anglepoise heeft een bekende bureaulamp uitgevoerd in een grote outdoor versie: Giant. Ook de prijs is trouwens groots.
lees verder
Alle zachtboard Estillon nu Egalfloor
Estillon levert vanaf nu de zachtboard-range onder één naam: Egalfloor. Deze zachtboardondervloeren zijn geschikt voor vinyl, parket, laminaat of tapijt.
lees verder
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden