Festival Designkwartier 2018

Vrijdag 09 maart 2018

In het weekend van 1-3 juni 2018 zal het vijfde Festival Designkwartier in het Zeeheldenkwartier in 's-Gravenhage worden gehouden.
Festival Designkwartier 2018

Het eerste weekend van juni zullen in Den Haag ruim 100 ontwerpers nieuw werk laten zien en hun verhaal daarbij vertellen. Verspreid over 50 tijdelijke locaties:leegstaande panden, winkels, musea en zelfs bij mensen thuis. In de lokale winkels en pop-up stores kunnen de ontwerpen ook direct gekocht worden.

Voor het eerst worden monumentale en industriële panden rond de nabijgelegen Energiecentrale worden betrokken bij het festival . Het programma wordt verder uitgebouwd met groepspresentaties, design-workshops en een avondprogramma.

Het festival is een initiatief van stichting Designkwartier Den Haag. Het thema van de 2018-editie wordt in maart bekend gemaakt.

 Links

www.festivaldesignkwartier.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, event, evenement, designroute, designkwartier, inspiratie, edwin pelser, panorama mesdag, Haagse Helden, den haag, 's-gravenhage, Zeeheldenbuurt, #festivaldesignkwartier, #dsgnkwrtr

Gerelateerd nieuws
VT Wonen beach office bij Ajuma
Afgelopen vrijdag heeft VT Wonen op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort een nieuwe 'beach office' geopend: vtwonen@ajumabeach.
lees verder
Detailhandel blijft plussen
De Nederlandse detailhandel heeft, net als in december, ook in januari weer 3,5% meer omgezet, het volume was 2,4% hoger.
lees verder
Shypple bespaart zeevrachtkosten
Zelf importeren? Shypple ontwikkelde een digitaal platform, waardoor het importeren en exporteren van onder meer interieurproducten transparanter, makkelijker en goedkoper wordt.
lees verder
 
Ace stoer en luxe door Estida
lees verder
 
Winkelen blijft populair
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden