Festival Designkwartier 2018

Vrijdag 09 maart 2018

In het weekend van 1-3 juni 2018 zal het vijfde Festival Designkwartier in het Zeeheldenkwartier in 's-Gravenhage worden gehouden.
Festival Designkwartier 2018

Het eerste weekend van juni zullen in Den Haag ruim 100 ontwerpers nieuw werk laten zien en hun verhaal daarbij vertellen. Verspreid over 50 tijdelijke locaties:leegstaande panden, winkels, musea en zelfs bij mensen thuis. In de lokale winkels en pop-up stores kunnen de ontwerpen ook direct gekocht worden.

Voor het eerst worden monumentale en industriële panden rond de nabijgelegen Energiecentrale worden betrokken bij het festival . Het programma wordt verder uitgebouwd met groepspresentaties, design-workshops en een avondprogramma.

Het festival is een initiatief van stichting Designkwartier Den Haag. Het thema van de 2018-editie wordt in maart bekend gemaakt.

 Links

www.festivaldesignkwartier.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, event, evenement, designroute, designkwartier, inspiratie, edwin pelser, panorama mesdag, Haagse Helden, den haag, 's-gravenhage, Zeeheldenbuurt, #festivaldesignkwartier, #dsgnkwrtr

Gerelateerd nieuws
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Omzet interieur weer prima
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
 
Wooncollectie bij Hudson's Bay
lees verder
31.000 euro voor kankerpatienten
Dealers en medewerkers van Luxaflex Nederland hebben € 31 duizend euro gehaald tijdens de Roparun.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden