Festival Designkwartier 2018

Vrijdag 09 maart 2018

In het weekend van 1-3 juni 2018 zal het vijfde Festival Designkwartier in het Zeeheldenkwartier in 's-Gravenhage worden gehouden.
Festival Designkwartier 2018

Het eerste weekend van juni zullen in Den Haag ruim 100 ontwerpers nieuw werk laten zien en hun verhaal daarbij vertellen. Verspreid over 50 tijdelijke locaties:leegstaande panden, winkels, musea en zelfs bij mensen thuis. In de lokale winkels en pop-up stores kunnen de ontwerpen ook direct gekocht worden.

Voor het eerst worden monumentale en industriële panden rond de nabijgelegen Energiecentrale worden betrokken bij het festival . Het programma wordt verder uitgebouwd met groepspresentaties, design-workshops en een avondprogramma.

Het festival is een initiatief van stichting Designkwartier Den Haag. Het thema van de 2018-editie wordt in maart bekend gemaakt.

 Links

www.festivaldesignkwartier.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, event, evenement, designroute, designkwartier, inspiratie, edwin pelser, panorama mesdag, Haagse Helden, den haag, 's-gravenhage, Zeeheldenbuurt, #festivaldesignkwartier, #dsgnkwrtr

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden