Etnische vloerkleden trend

Donderdag 11 januari 2018

Elke interieurprofessional zou etnische vloerkleden in de collectie moeten hebben. Want deze zijn in trek op ditmoment. Op Intirio is er ruime keuze in te vinden.
Etnische vloerkleden trend
Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend

De twintigste editie van Intirio wordt gehouden van 28 tot en met 31 januari in Gent. Het aanbod op de beurs omvat zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

 

De etnische trend is in laatstgenoemde productgroep ruimschoots op Intirio te vinden bij onder meer Acsento, Angelo en De Munk Carpets. Zij bieden een brede waaier van primitief tot eclectisch etnisch, van langharig tot vlak. Ook bij Design C, Headlam en Louis De Poortere (Villa Nova en Romo) is er genoeg keuze.

En er is meer! The Ketel (o.m. Wood4Walls) introduceert Alphenberg Leather in België: lederen tegels met buffelleer afwerkingen die erg primitief aandoen. Bij Moduleo zijn er de collectie Moods vele mogelijkheden om zelf structuren te creëren, al dan niet met een etnisch tintje.

Tickets voor Intirio zijn hier vooraf te bestellen. Meer informatie.
Links

www.acsento.com
www.alphenberg.com
www.angelorugs.com
www.campo.online
www.demunkcarpets.nl
www.headlam.nl
www.intirio.be
www.ivcgroup.com
www.louisdepoortere.be
www.romo.com
www.textirama.be
www.wood4walls.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden