Etnische vloerkleden trend

Donderdag 11 januari 2018

Elke interieurprofessional zou etnische vloerkleden in de collectie moeten hebben. Want deze zijn in trek op ditmoment. Op Intirio is er ruime keuze in te vinden.
Etnische vloerkleden trend
Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend

De twintigste editie van Intirio wordt gehouden van 28 tot en met 31 januari in Gent. Het aanbod op de beurs omvat zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

 

De etnische trend is in laatstgenoemde productgroep ruimschoots op Intirio te vinden bij onder meer Acsento, Angelo en De Munk Carpets. Zij bieden een brede waaier van primitief tot eclectisch etnisch, van langharig tot vlak. Ook bij Design C, Headlam en Louis De Poortere (Villa Nova en Romo) is er genoeg keuze.

En er is meer! The Ketel (o.m. Wood4Walls) introduceert Alphenberg Leather in België: lederen tegels met buffelleer afwerkingen die erg primitief aandoen. Bij Moduleo zijn er de collectie Moods vele mogelijkheden om zelf structuren te creëren, al dan niet met een etnisch tintje.

Tickets voor Intirio zijn hier vooraf te bestellen. Meer informatie.
Links

www.acsento.com
www.alphenberg.com
www.angelorugs.com
www.campo.online
www.demunkcarpets.nl
www.headlam.nl
www.intirio.be
www.ivcgroup.com
www.louisdepoortere.be
www.romo.com
www.textirama.be
www.wood4walls.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio

Gerelateerd nieuws
 
Opening Headlam Eindhoven
lees verder
Alle zachtboard Estillon nu Egalfloor
Estillon levert vanaf nu de zachtboard-range onder één naam: Egalfloor. Deze zachtboardondervloeren zijn geschikt voor vinyl, parket, laminaat of tapijt.
lees verder
 
Mflor Authentic Lake gepresenteerd
lees verder
Marlin agent Ntgrate-vloeren
Arnold Waanders van Marlin Contract is recent de agent geworden van Ntgrate-vloeren in Nederland in plaats van Klaren Agencies.
lees verder
Mae Engelgeer weer voor Frankly
Ontwerpster Mae Engelgeer heeft een nieuw mohair karpet voor Frankly Amsterdam ontworpen, Full Circle. Beide partijen zijn verliefd op de kwaliteit van mohair.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden