Etnische vloerkleden trend

Donderdag 11 januari 2018

Elke interieurprofessional zou etnische vloerkleden in de collectie moeten hebben. Want deze zijn in trek op ditmoment. Op Intirio is er ruime keuze in te vinden.
Etnische vloerkleden trend
Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend

De twintigste editie van Intirio wordt gehouden van 28 tot en met 31 januari in Gent. Het aanbod op de beurs omvat zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

 

De etnische trend is in laatstgenoemde productgroep ruimschoots op Intirio te vinden bij onder meer Acsento, Angelo en De Munk Carpets. Zij bieden een brede waaier van primitief tot eclectisch etnisch, van langharig tot vlak. Ook bij Design C, Headlam en Louis De Poortere (Villa Nova en Romo) is er genoeg keuze.

En er is meer! The Ketel (o.m. Wood4Walls) introduceert Alphenberg Leather in België: lederen tegels met buffelleer afwerkingen die erg primitief aandoen. Bij Moduleo zijn er de collectie Moods vele mogelijkheden om zelf structuren te creëren, al dan niet met een etnisch tintje.

Tickets voor Intirio zijn hier vooraf te bestellen. Meer informatie.
Links

www.acsento.com
www.alphenberg.com
www.angelorugs.com
www.campo.online
www.demunkcarpets.nl
www.headlam.nl
www.intirio.be
www.ivcgroup.com
www.louisdepoortere.be
www.romo.com
www.textirama.be
www.wood4walls.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden