Etnische vloerkleden trend

Donderdag 11 januari 2018

Elke interieurprofessional zou etnische vloerkleden in de collectie moeten hebben. Want deze zijn in trek op ditmoment. Op Intirio is er ruime keuze in te vinden.
Etnische vloerkleden trend
Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend Etnische vloerkleden trend

De twintigste editie van Intirio wordt gehouden van 28 tot en met 31 januari in Gent. Het aanbod op de beurs omvat zonwering, raamdecoratie, wandbekleding, decoratie- en meubelstoffen, huislinnen & accessoires en vloerbekleding.

 

De etnische trend is in laatstgenoemde productgroep ruimschoots op Intirio te vinden bij onder meer Acsento, Angelo en De Munk Carpets. Zij bieden een brede waaier van primitief tot eclectisch etnisch, van langharig tot vlak. Ook bij Design C, Headlam en Louis De Poortere (Villa Nova en Romo) is er genoeg keuze.

En er is meer! The Ketel (o.m. Wood4Walls) introduceert Alphenberg Leather in België: lederen tegels met buffelleer afwerkingen die erg primitief aandoen. Bij Moduleo zijn er de collectie Moods vele mogelijkheden om zelf structuren te creëren, al dan niet met een etnisch tintje.

Tickets voor Intirio zijn hier vooraf te bestellen. Meer informatie.
Links

www.acsento.com
www.alphenberg.com
www.angelorugs.com
www.campo.online
www.demunkcarpets.nl
www.headlam.nl
www.intirio.be
www.ivcgroup.com
www.louisdepoortere.be
www.romo.com
www.textirama.be
www.wood4walls.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio

Gerelateerd nieuws
Domotex rapport
Gisteren is de Domotex in Hannover afgesloten. De vernieuwde opzet van de 2018-editie werd volgens de organisatie door de vloerbedekkingswereld enthousiast omarmt.
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Headlam TV naar Deventer
In 2017 heeft Headlam elke maand een Flatscreen TV verloot onder de bestellingen die via het Headlam online bestelsysteem geplaatst werden. Vloerenhuis Deventer kreeg de laatste.
lees verder
IMM brengt trends
Aankomende maandag start de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld: de IMM Cologne. Nog altijd de beurs waar vooral zaken worden gedaan, maar die steeds meer ook alle interieurtrends toont.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden