Estillon's Floorfixx weer -10dB

Vrijdag 05 januari 2018

Estillon heeft met de ondervloerenrange Floorfixx voor 2018 weer het 10dB certificaat behaald onder het keurmerk van T‹V Rheinland.
Estillon's Floorfixx weer -10dB

Bij de keuze van contactgeluid reducerende ondervloeren wordt in Nederland meestal de 10 dB-eis gehanteerd. Hiermee wordt bedoeld: een contactgeluidreductie van minimaal 10 dB ΔLlin volgens de Europese en Nederlandse normen. Een leaflet van Tüv Rheinland met meer informatie hierover: klik hier!

Het keurmerk is geldig voor  de gehele Floorfixx range: Floorfixx comfort, Floorifxx fini (foto), Floorfixx regular en Floorfixx smart. Estillon geeft demonstraties tijdens Domotex in Hannover (12 tot en met 15 januari 2018).

 

Tijdschema demonstraties:
10.00 - 12.00 uur: systeemvloeren (Floorfixx regular en Floorfixx smart)
12.00 - 14.00 uur: ondervloeren voor tapijt incl. tapijt spannen (Egalsoft en Best Base Elegance Black FR)
14.00 - 16.00 uur: systeemvloeren (Floorfixx regular en Floorfixx smart)

 

Zoals bekend is Floorfixx is een droog egalisatiesysteem dat snel werkt, direct klaar is voor verdere afwerking van de vloer en eenvoudig zwevend te installeren is. Hiermee is dus veel tijd te besparen bij het leggen van linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Tevens voldoen deze ondervloeren aan de 10dB norm die door veel VvE’s voor appartementen is gesteld.

 Links

www.certipedia.com
www.domotex.de
www.estillon.com
www.floorfixx.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, parquetfelt, soundbase, timberbase, #roberts, #estillon, #floorfixx, #domotex

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden