Estillon's Floorfixx weer -10dB

Vrijdag 05 januari 2018

Estillon heeft met de ondervloerenrange Floorfixx voor 2018 weer het 10dB certificaat behaald onder het keurmerk van TÜV Rheinland.
Estillon's Floorfixx weer -10dB

Bij de keuze van contactgeluid reducerende ondervloeren wordt in Nederland meestal de 10 dB-eis gehanteerd. Hiermee wordt bedoeld: een contactgeluidreductie van minimaal 10 dB ΔLlin volgens de Europese en Nederlandse normen. Een leaflet van Tüv Rheinland met meer informatie hierover: klik hier!

Het keurmerk is geldig voor  de gehele Floorfixx range: Floorfixx comfort, Floorifxx fini (foto), Floorfixx regular en Floorfixx smart. Estillon geeft demonstraties tijdens Domotex in Hannover (12 tot en met 15 januari 2018).

 

Tijdschema demonstraties:
10.00 - 12.00 uur: systeemvloeren (Floorfixx regular en Floorfixx smart)
12.00 - 14.00 uur: ondervloeren voor tapijt incl. tapijt spannen (Egalsoft en Best Base Elegance Black FR)
14.00 - 16.00 uur: systeemvloeren (Floorfixx regular en Floorfixx smart)

 

Zoals bekend is Floorfixx is een droog egalisatiesysteem dat snel werkt, direct klaar is voor verdere afwerking van de vloer en eenvoudig zwevend te installeren is. Hiermee is dus veel tijd te besparen bij het leggen van linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. Tevens voldoen deze ondervloeren aan de 10dB norm die door veel VvE’s voor appartementen is gesteld.

 Links

www.certipedia.com
www.domotex.de
www.estillon.com
www.floorfixx.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, parquetfelt, soundbase, timberbase, #roberts, #estillon, #floorfixx, #domotex

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden