Eerste brandstore Riverdale

Donderdag 11 oktober 2018

Tenbos opent morgen officieel zijn eerste Riverdale-brandstore van bijna 300 vierkante meter in woonwarenhuis Nijhof in Baarn.
Eerste brandstore Riverdale

Er bestaan al diverse Riverdale Inspiration Shop in woonwinkels, maar een brandstore was er nog niet, zo meldt Retailtrends. De 'look and feel' van Riverdale is door de hele shop-in-shop heen te vinden en er zijn gespecialiseerde medewerkers van het label uit Nootdorp aanwezig. Tenbos heeft voor Riverdale een webshop in Houten.

Directeur Patrick de Kleijn van Riverdale stelt dat steeds meer winkels ondersteuning van winkelbeleving voor de klant waarderen. Hij liet twee jaar geleden al weten in ieder land zo'n brandstore te willen openen waar consumenten de gehele collectie kunnen bekijken

Riverdale is in Nederland onder meer bij Intratuin te verkrijgen. Het grootste deel van de omzet haalt het echter uit winkels in de rest van Europa.

 Links

www.nijhofbaarn.nl
www.riverdale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, verlichting, licht, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, accessoires, #riverdale, #nijhof, #intratuin

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Interieuromzet stabiliseert
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 3,4% meer omgezet dan in augustus 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food steeg maar het interieur bleef vrijwel gelijk.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder
Lol bij Bece
In de voormalige productiehal van raamdecoratieleverancier Bťcť (B&C) in Nunspeet wordt binnenkort samen met een paar andere interieurleveranciers een hoop lol gemaakt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden