Editions Gebroeders Blom

Maandag 16 april 2018

Nieuws van Blom & Blom in de collectie Editions: lampen van 'alledaagse’ industriėle objecten. Vanaf morgen te zien op de Salone del Mobile in Milaan.
Editions Gebroeders Blom
Editions Gebroeders Blom Editions Gebroeders Blom

De blikvanger in deze in Amsterdam handgemaakte Editions-collectie van Kamile en Martijn Blom is de Copperhead (foto 1), gemaakt van geoxideerde koperen waterleidingen en gerecycled textiel.

Een ander goed voorbeeld is de Jellyfish lamp (foto 2), gemaakt van laboratoriumglas. Of de houten lampen (foto 3) die wordt gecreëerd van enorme industriële rijplaten. Het hout is door z’n jarenlange gebruik zodanig verkalkt dat het bijna versteend is.

Blom & Blom is in 2012 opgericht door twee broers met een passie voor authentieke verlichting met een unieke herkomst. Het bedrijf restaureert kenmerkende lampen en voert dus een eigen collectie onder de naam Blom & Blom Editions. De collecties zijn verkrijgbaar via hun website, de Blom & Blom winkel in Amsterdam en een select aantal partners.Links

blomandblom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #blomblom, #blomandblom

Gerelateerd nieuws
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden