Editions Gebroeders Blom

Maandag 16 april 2018

Nieuws van Blom & Blom in de collectie Editions: lampen van 'alledaagse’ industriële objecten. Vanaf morgen te zien op de Salone del Mobile in Milaan.
Editions Gebroeders Blom
Editions Gebroeders Blom Editions Gebroeders Blom

De blikvanger in deze in Amsterdam handgemaakte Editions-collectie van Kamile en Martijn Blom is de Copperhead (foto 1), gemaakt van geoxideerde koperen waterleidingen en gerecycled textiel.

Een ander goed voorbeeld is de Jellyfish lamp (foto 2), gemaakt van laboratoriumglas. Of de houten lampen (foto 3) die wordt gecreëerd van enorme industriële rijplaten. Het hout is door z’n jarenlange gebruik zodanig verkalkt dat het bijna versteend is.

Blom & Blom is in 2012 opgericht door twee broers met een passie voor authentieke verlichting met een unieke herkomst. Het bedrijf restaureert kenmerkende lampen en voert dus een eigen collectie onder de naam Blom & Blom Editions. De collecties zijn verkrijgbaar via hun website, de Blom & Blom winkel in Amsterdam en een select aantal partners.Links

blomandblom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #blomblom, #blomandblom

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Mooie hanglamp Moooi
Arihiro Miyake is de ontwerper van de prachtige hanglamp Coppélia van Moooi uit Breda.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden