Editions Gebroeders Blom

Maandag 16 april 2018

Nieuws van Blom & Blom in de collectie Editions: lampen van 'alledaagse’ industriële objecten. Vanaf morgen te zien op de Salone del Mobile in Milaan.
Editions Gebroeders Blom
Editions Gebroeders Blom Editions Gebroeders Blom

De blikvanger in deze in Amsterdam handgemaakte Editions-collectie van Kamile en Martijn Blom is de Copperhead (foto 1), gemaakt van geoxideerde koperen waterleidingen en gerecycled textiel.

Een ander goed voorbeeld is de Jellyfish lamp (foto 2), gemaakt van laboratoriumglas. Of de houten lampen (foto 3) die wordt gecreëerd van enorme industriële rijplaten. Het hout is door z’n jarenlange gebruik zodanig verkalkt dat het bijna versteend is.

Blom & Blom is in 2012 opgericht door twee broers met een passie voor authentieke verlichting met een unieke herkomst. Het bedrijf restaureert kenmerkende lampen en voert dus een eigen collectie onder de naam Blom & Blom Editions. De collecties zijn verkrijgbaar via hun website, de Blom & Blom winkel in Amsterdam en een select aantal partners.Links

blomandblom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #blomblom, #blomandblom

Gerelateerd nieuws
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder
Personalia Beter Bed en Leen Bakker
Beter Bed verkoopdirecteur Tibor Preiner gaat Debbie Klein achterna naar Leen Bakker. De Nederlandse countrymanager van Primark, Ronald Voogt, wordt algemeen directeur Benelux van Beter Bed als opvolger van Debbie Klein.
lees verder
Ook Hubo meer in wonen
DGN Retail is met de opening van Hubo Woudenberg een nieuwe richting ingeslagen: ‘zorgeloos wonen’. De winkel is volledig nieuw ingericht met een nieuwe huisstijl.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden