Edha flagshipstore Baxter

Maandag 09 oktober 2017

Edha Interieur opent donderdag 12 oktober een flagshipstore voor de Italiaanse meubelfabrikant Baxter in Amsterdam.
Edha flagshipstore Baxter

De opening van Baxter Amsterdam is op 12 oktober tijdens een feestelijke avond waarbij tevens de CEO van Baxter, Paolo Bestetti, aanwezig zal zijn. Na onder meer Milaan, Tokyo en New York krijgt de collectie van Baxter dus nu ook een podium in Amsterdam, aan de Willemsparkweg 10.

‘Ons doel is de eigenwijze en spannende collectie van Baxter goed zichtbaar en dus bereikbaar te maken in Nederland, voor zowel de consument als de architect’, vertelt Saskia Bakker, eigenaresse van Edha Interieur. ’Wij bieden een all-round service aan de interieurarchitect, zij hebben behoefte aan ontzorging en tevens een sparring partner met kennis van de collectie. Daarom zullen wij naast het bedienen van onze eigen klantenkring onze samenwerking met architecten intensiveren.’

Edha Interieur is opgericht de jaren ’50 en heeft sinds 1971 haar winkel in Oud Zuid. De interieurontwerpers zorgen meestal voor een compleet interieurplan, desgewenst gecombineerd met verlichting, raambekleding en luxe accessoires. De collectie bestaat onder andere uit: B&B Italia, Flexform, Cassina, Vitra, Knoll etc. Saskia is de derde generatie en runt het bedrijf sinds 2001.

Anders dan de naam doet vermoeden is Baxter niet een Engels bedrijf maar een puur Italiaan merk. Exclusieve leersoorten vormen de basis van de collectie, die op ambachtelijke wijze wordt verwerkt. Baxter werkt met bekende ontwerpers als Paola Navone en Pierro Lissoni.

 Links

www.baxter.it
www.edha-interieur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, bed, ledikant, retail, shop, advies, binnenhuisarchitect, winkel, #baxter, #edha, #edhainterieur

Gerelateerd nieuws
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Omzet interieur weer prima
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
Nieuwe meubels Lande
Kortgeleden presenteerde meubelfabriek Lande haar nieuwste meubels: een bank, tafel, leestafel en bijzettafel. Daarnaast de vernieuwde werkplek Rondo Uno.
lees verder
 
Wooncollectie bij Hudson's Bay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden