Edha flagshipstore Baxter

Maandag 09 oktober 2017

Edha Interieur opent donderdag 12 oktober een flagshipstore voor de Italiaanse meubelfabrikant Baxter in Amsterdam.
Edha flagshipstore Baxter

De opening van Baxter Amsterdam is op 12 oktober tijdens een feestelijke avond waarbij tevens de CEO van Baxter, Paolo Bestetti, aanwezig zal zijn. Na onder meer Milaan, Tokyo en New York krijgt de collectie van Baxter dus nu ook een podium in Amsterdam, aan de Willemsparkweg 10.

‘Ons doel is de eigenwijze en spannende collectie van Baxter goed zichtbaar en dus bereikbaar te maken in Nederland, voor zowel de consument als de architect’, vertelt Saskia Bakker, eigenaresse van Edha Interieur. ’Wij bieden een all-round service aan de interieurarchitect, zij hebben behoefte aan ontzorging en tevens een sparring partner met kennis van de collectie. Daarom zullen wij naast het bedienen van onze eigen klantenkring onze samenwerking met architecten intensiveren.’

Edha Interieur is opgericht de jaren ’50 en heeft sinds 1971 haar winkel in Oud Zuid. De interieurontwerpers zorgen meestal voor een compleet interieurplan, desgewenst gecombineerd met verlichting, raambekleding en luxe accessoires. De collectie bestaat onder andere uit: B&B Italia, Flexform, Cassina, Vitra, Knoll etc. Saskia is de derde generatie en runt het bedrijf sinds 2001.

Anders dan de naam doet vermoeden is Baxter niet een Engels bedrijf maar een puur Italiaan merk. Exclusieve leersoorten vormen de basis van de collectie, die op ambachtelijke wijze wordt verwerkt. Baxter werkt met bekende ontwerpers als Paola Navone en Pierro Lissoni.

 Links

www.baxter.it
www.edha-interieur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, bed, ledikant, retail, shop, advies, binnenhuisarchitect, winkel, #baxter, #edha, #edhainterieur

Gerelateerd nieuws
Pilat in accessoires
Meubelmaker Pilat & Pilat gaat in houten accessoires: kandelaren en snijplanken.
lees verder
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
Matrassen en meubels met Basf-schuim veilig
Chemieconcern Basf heeft in haar grondstoffenproductie voor schuim vorige week een fout geconstateerd, maar hierbij is geen gezondheidsgevaar opgetreden.
lees verder
Huisshow Schadebo
Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
lees verder
 
Design industry in Brussel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden