Dzap neemt Hip Studio over

Vrijdag 04 mei 2018

Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau Dzap Groep uit Naarden heeft haar branchegenoot Hip Studio overgenomen.
Dzap neemt Hip Studio over

Concept- en interieurontwerpbureau Hip Studio is gevestigd in Abcoude en is overwegend actief in de hospitality branche en het hogere residentiële segment. Dzap, dat 50 medewerkers telt, neemt Hip Studio over inclusief het volledige team en blijft vooralsnog actief onder de eigen merknaam en werkzaam vanuit de huidige locatie in Abcoude.

Hip Studio heeft aansprekende interieurprojecten gedaan zoals recent de inrichting van Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in de Hudson’s Bay flagship store op het Damrak in Amsterdam.

Edward Vis (foto links, website Dzap), directeur-eigenaar van Dzap, denkt met de acquisitie van Hip Studio opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn in vooral de hospitality sector.
Wim en Maxine Hoopman (foto rechts, website Hip), creatieve directie van Hip Studio, verwacht dat Dzap de omvang en slagkracht heeft om Hip te helpen grotere, complexere en nog mooiere opdrachten uit te voeren.

 Links

www.dzap.nl
www.hipstudio.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, binnenhuis, architect, projectmanagement. design, personalia, herstructurering, acquisitie, overname, fusie, samenwerking, design, ontwerp, advies, #dzap, #hipstudio

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Nieuwe voorzitter Bns Crisp
Op 5 juni 2018 is Carin Frijters door de leden van Bns Crisp gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt in deze functie Yvonne Kleber op.
lees verder
 
Maandag laatste Marketday XL
lees verder
Nieuwe CAO non-food retail
Er komt een nieuwe cao voor 170.000 medewerkers in de retail non-food. Deze loopt tot 1 januari 2021. De vorige was geldig tot 1 juli 2018.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden