Dzap neemt Hip Studio over

Vrijdag 04 mei 2018

Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau Dzap Groep uit Naarden heeft haar branchegenoot Hip Studio overgenomen.
Dzap neemt Hip Studio over

Concept- en interieurontwerpbureau Hip Studio is gevestigd in Abcoude en is overwegend actief in de hospitality branche en het hogere residentiële segment. Dzap, dat 50 medewerkers telt, neemt Hip Studio over inclusief het volledige team en blijft vooralsnog actief onder de eigen merknaam en werkzaam vanuit de huidige locatie in Abcoude.

Hip Studio heeft aansprekende interieurprojecten gedaan zoals recent de inrichting van Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in de Hudson’s Bay flagship store op het Damrak in Amsterdam.

Edward Vis (foto links, website Dzap), directeur-eigenaar van Dzap, denkt met de acquisitie van Hip Studio opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn in vooral de hospitality sector.
Wim en Maxine Hoopman (foto rechts, website Hip), creatieve directie van Hip Studio, verwacht dat Dzap de omvang en slagkracht heeft om Hip te helpen grotere, complexere en nog mooiere opdrachten uit te voeren.

 Links

www.dzap.nl
www.hipstudio.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, binnenhuis, architect, projectmanagement. design, personalia, herstructurering, acquisitie, overname, fusie, samenwerking, design, ontwerp, advies, #dzap, #hipstudio

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden