Dzap neemt Hip Studio over

Vrijdag 04 mei 2018

Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau Dzap Groep uit Naarden heeft haar branchegenoot Hip Studio overgenomen.
Dzap neemt Hip Studio over

Concept- en interieurontwerpbureau Hip Studio is gevestigd in Abcoude en is overwegend actief in de hospitality branche en het hogere residentiële segment. Dzap, dat 50 medewerkers telt, neemt Hip Studio over inclusief het volledige team en blijft vooralsnog actief onder de eigen merknaam en werkzaam vanuit de huidige locatie in Abcoude.

Hip Studio heeft aansprekende interieurprojecten gedaan zoals recent de inrichting van Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in de Hudson’s Bay flagship store op het Damrak in Amsterdam.

Edward Vis (foto links, website Dzap), directeur-eigenaar van Dzap, denkt met de acquisitie van Hip Studio opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn in vooral de hospitality sector.
Wim en Maxine Hoopman (foto rechts, website Hip), creatieve directie van Hip Studio, verwacht dat Dzap de omvang en slagkracht heeft om Hip te helpen grotere, complexere en nog mooiere opdrachten uit te voeren.

 Links

www.dzap.nl
www.hipstudio.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, binnenhuis, architect, projectmanagement. design, personalia, herstructurering, acquisitie, overname, fusie, samenwerking, design, ontwerp, advies, #dzap, #hipstudio

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur opnieuw grillig
De Nederlandse detailhandel heeft in februari 1,5% meer omgezet dan in maart 2017, het volume was bijna 2% hoger. Maar non-food kromp met bijna 1% en dhz-, keuken- en vloerenzaken zelfs nog iets meer!
lees verder
Baas in Belgie
Een expositie over het solowerk van ontwerper Maarten Baas zal van mei tot oktober worden gehouden in het Design Museum in Gent.
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Oprichters Droog onderscheiden
Renny Ramakers en Gijs Bakker, de oprichters van Droog, zijn benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden