Doorstart Clayre & Eef

Vrijdag 28 september 2018

Clayre & Eef, groothandel in woondecoratie uit Haelen, heeft een doorstart gemaakt. De grondlegger heeft het bedrijf weer overgenomen.
Doorstart Clayre & Eef

Vorige maand was Clayre & Eef failliet gegaan. Begin deze maand werd het bedrijf echter gered doordat de oud-eigenaar en oprichter Eugene Kusters het bedrifj weer overnam en daarmee een doorstart mogelijk maakte.

Van de 72 banen zijn er nu 35 behouden gebleven en de verwachting is dat dit aantal binnenkort verder toeneemt. Het bedrijf runt vestigingen in Haelen, Venlo, Aalsmeer en Brussel. Verder is Clayre & Eef aanwezig in cash & carry centra in België en Zuid Duitsland.

 Links

www.clayre-eef.com
www.floratradeparcvenlo.com
www.trendstrade.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, kussens, accessoires, textiel, tafellinnen, tafelmode, verlichting, lamp, dekbedovertrek, quilt, plaid, meubels, overname, fusie, samenwerking, samen, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, #calyreeef, #clayreandeef

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden