Dichtkunst bij Chivasso

Vrijdag 11 augustus 2017

Jab Anstoetz introduceerde kortgelden de herfst/wintercollectie 2017/18 voor haar label Chivasso: Crafted Poetry.
Dichtkunst bij Chivasso
Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso

Chivasso is een van de labels van Duitse interieurtextielspecialist Jab Anstoetz uit Bielefeld met vestigingen in Zaventem en Zoetermeer. De sleutelwoorden van nieuwe Crafted Poetry-collectie zijn handwerk en romantiek: een fascinerende combinatie van romantisch uitgewerkte en ambachtelijk vervaardigde kwaliteiten.

Bij de textieltrends blijven functionele aspecten zoals onderhoudsgemak en stevigheid natuurlijk belangrijk, maar de producten moeten vooral authenticiteit, vakmanschap en liefde voor bijzondere details in het materiaal uitstralen. Juist het niet-perfecte wordt steeds belangrijker.

Dat is samen met de opkomende romantisering uit de modetrends qua kleuren te terug te vinden in deze Crafted Poetry-collectie van Chivasso. Poederachtige kleuren zoals Frosted Green en Arctic Ice staan voor moderne romantiek met Scandinavische designtaal.

 

Daartegenover staan extreem glanzende oppervlakken (waaronder goud en koper) in bijna surrealistische perfectie voor het luxueuze interieur. Zoals combinaties van bijvoorbeeld oranje-rood in contrast met zachte huidkleur. Nieuwe gebloemde bedrukte stoffen zijn een eerbetoon aan onze passie voor handgemaakte textielkunst. Zie voor meer voorbeelden de bijgaande impressies, de Chivasso-site en/of deze fraaie video-impressie (3:46).

Naast Chivasso voert Jab nog meer interieurstoflabels, maar ook diverse andere interieurproducten én het House-of-Jab winkelconcept.
Links

www.chivasso.com
www.houseofjab.nl
www.jab.de
www.soleil-bleu.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, #jab, #jabanstoetz, #chivasso, #houseofjab

Gerelateerd nieuws
 
Natuzzi preview Milaan
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
R+T komt eraan
Van 27 februari tot 3 maart 2018 zal de R+T in Stuttgart van start gaan. Deze beurs voor zonwering, rolluiken en deuren/poorten wordt eens in de drie jaar gehouden, maar is de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden