Dichtkunst bij Chivasso

Vrijdag 11 augustus 2017

Jab Anstoetz introduceerde kortgelden de herfst/wintercollectie 2017/18 voor haar label Chivasso: Crafted Poetry.
Dichtkunst bij Chivasso
Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso

Chivasso is een van de labels van Duitse interieurtextielspecialist Jab Anstoetz uit Bielefeld met vestigingen in Zaventem en Zoetermeer. De sleutelwoorden van nieuwe Crafted Poetry-collectie zijn handwerk en romantiek: een fascinerende combinatie van romantisch uitgewerkte en ambachtelijk vervaardigde kwaliteiten.

Bij de textieltrends blijven functionele aspecten zoals onderhoudsgemak en stevigheid natuurlijk belangrijk, maar de producten moeten vooral authenticiteit, vakmanschap en liefde voor bijzondere details in het materiaal uitstralen. Juist het niet-perfecte wordt steeds belangrijker.

Dat is samen met de opkomende romantisering uit de modetrends qua kleuren te terug te vinden in deze Crafted Poetry-collectie van Chivasso. Poederachtige kleuren zoals Frosted Green en Arctic Ice staan voor moderne romantiek met Scandinavische designtaal.

 

Daartegenover staan extreem glanzende oppervlakken (waaronder goud en koper) in bijna surrealistische perfectie voor het luxueuze interieur. Zoals combinaties van bijvoorbeeld oranje-rood in contrast met zachte huidkleur. Nieuwe gebloemde bedrukte stoffen zijn een eerbetoon aan onze passie voor handgemaakte textielkunst. Zie voor meer voorbeelden de bijgaande impressies, de Chivasso-site en/of deze fraaie video-impressie (3:46).

Naast Chivasso voert Jab nog meer interieurstoflabels, maar ook diverse andere interieurproducten én het House-of-Jab winkelconcept.
Links

www.chivasso.com
www.houseofjab.nl
www.jab.de
www.soleil-bleu.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, #jab, #jabanstoetz, #chivasso, #houseofjab

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden