Dichtkunst bij Chivasso

Vrijdag 11 augustus 2017

Jab Anstoetz introduceerde kortgelden de herfst/wintercollectie 2017/18 voor haar label Chivasso: Crafted Poetry.
Dichtkunst bij Chivasso
Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso Dichtkunst bij Chivasso

Chivasso is een van de labels van Duitse interieurtextielspecialist Jab Anstoetz uit Bielefeld met vestigingen in Zaventem en Zoetermeer. De sleutelwoorden van nieuwe Crafted Poetry-collectie zijn handwerk en romantiek: een fascinerende combinatie van romantisch uitgewerkte en ambachtelijk vervaardigde kwaliteiten.

Bij de textieltrends blijven functionele aspecten zoals onderhoudsgemak en stevigheid natuurlijk belangrijk, maar de producten moeten vooral authenticiteit, vakmanschap en liefde voor bijzondere details in het materiaal uitstralen. Juist het niet-perfecte wordt steeds belangrijker.

Dat is samen met de opkomende romantisering uit de modetrends qua kleuren te terug te vinden in deze Crafted Poetry-collectie van Chivasso. Poederachtige kleuren zoals Frosted Green en Arctic Ice staan voor moderne romantiek met Scandinavische designtaal.

 

Daartegenover staan extreem glanzende oppervlakken (waaronder goud en koper) in bijna surrealistische perfectie voor het luxueuze interieur. Zoals combinaties van bijvoorbeeld oranje-rood in contrast met zachte huidkleur. Nieuwe gebloemde bedrukte stoffen zijn een eerbetoon aan onze passie voor handgemaakte textielkunst. Zie voor meer voorbeelden de bijgaande impressies, de Chivasso-site en/of deze fraaie video-impressie (3:46).

Naast Chivasso voert Jab nog meer interieurstoflabels, maar ook diverse andere interieurproducten én het House-of-Jab winkelconcept.
Links

www.chivasso.com
www.houseofjab.nl
www.jab.de
www.soleil-bleu.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, personalia, #jab, #jabanstoetz, #chivasso, #houseofjab

Gerelateerd nieuws
 
Dandelion bij Alhambra
lees verder
Kelly vervangt Susanne bij Headlam
Susanne Houben gaat Headlam verlaten en vanaf september haar ambities beproeven bij Brandt, een agent voor de projectenmarkt. Haar opvolgster is Kelly van Heugten.
lees verder
Beaulieu failliet
De Beaulieu-Groep met het hoofdkantoor in Dalton, Georgia, beter bekend onder de vroegere naam van Beaulieu of America, heeft faillissement aangevraagd.
lees verder
Nieuwe mensen Forbo
De national sales manager van Forbo Flooring uit Assendelft kondigde kortgeleden een nieuwe accountmanager voor de projectmarkt aan.
lees verder
Mood brengt brandveiligheid thuis
Reliance introduceert op de vakbeurs Mood begin september in Brussel een nieuw merk voor verbeterde veiligheid voor textiel in huis: Recron FS.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden