Designwonen.com naar Experieur

Dinsdag 03 juli 2018

De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
Designwonen.com naar Experieur
Designwonen.com naar Experieur Designwonen.com naar Experieur Designwonen.com naar Experieur

Het domein Designwonen.com - en het gekoppelde Duitse Designwohnen.de - is, inclusief de content, klanten- en leveranciersgegevens, door Diek Invest verkocht aan Experieur bv. Eigenaren van dat laatste bedrijf zijn Matthijs Wessels (foto 4), voormalig eigenaar van de dealsite Groupactie.nl, en Roger van Praag Sigaar (foto 3), sinds 1933 dus al 85 jaar bekend als grossier van bedtextiel, het laatste jaar onder de naam Van Praags Bedding. Dat blijft overigens zo.

Diek Invest blijft vooralsnog Lil.nl exploiteren, al was het maar om de enorme voorraden die er op het moment van het faillissement waren te verkopen. Meldden we eerder dat dit om een overnamebedrag van € 20.000 zou gaan, uit het financieel verslag van de curator blijkt dit bedrag echter veel hoger.

Inmiddels is er door een nieuwe websitedeveloper een nieuwe site voor Designwonen.com (foto 1) en Designwohnen.de gebouwd, waarbij alle bestaande koppelingen volgens Van Praag zijn blijven bestaan waardoor de site nog altijd net zo goed wordt gevonden als voorheen. Maandag 9 juli zullen diverse artikelen weer bestelbaar zijn.

Het was bedoeling dat Experieur met de webwinkel Experieur.com meubelen zou gaan verkopen, maar dat zal nu onder de naam Designwonen.com gaan gebeuren. Experieur exploiteert daarnaast ook de webwinkel Trendybed.nl (foto 2) met voornamelijk beddengoed.

Hoewel Trendybed al prima resultaten boekt, verwacht Van Praag een flinke ordergroei. Dit vanwege de vindbaarheid en het ten opzichte van Trendybed veel grotere aantal klanten van Designwonen.

 Links

www.designwohnen.de
www.designwonen.com
www.experieur.com
www.lil.nl
www.trendybed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, meubel, meubilair, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, personalia, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, fusie, samenwerking, retail, webwinkel, webshop, internet, winkel, design, #lil, #designwonen, #designwohnen, #trendybed, #experieur, #vanpraagsigaar, #prasiga, #psbbrands, #diekinvest

Gerelateerd nieuws
Andrea op Orgatec
Artifort gebruikt de deelname aan Orgatec onder meer voor de lancering van de nieuwe Andrea barstoel.
lees verder
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
The Future of Sleep
De innovatie van slaap: Hästens en de Dutch Design Foundation slaan de handen ineen voor The Future of Sleep tijdens de DDW.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Equilli naar DWI
De slapenafdeling van DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein wordt per 1 december verrijkt met de firma Equilli uit Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden