Demonstratievideo van Bijlard

Woensdag 07 februari 2018

Tijdens de laatste Domotex in Hannover was de primeur van demonstratievideo’s van een aantal Floor-producten van lijm- en kitfabrikant Bijlard International.
Demonstratievideo van Bijlard

Deze demonstratievideo’s zijn nu ook te vinden op de website van het bedrijf. Peter Nieuwpoort, eigenaar van parketbedrijf De Houtbron, voormalig Nederlands kampioen parketleggen in 2015 en jurylid van de NKP (Nederlands Kampioenschap Parketleggen), demonstreert hoe er met de producten van Bijlard het beste gewerkt kan worden voor een optimaal resultaat.

De opnames zijn in oktober gemaakt op de Tech Campus in Nieuwegein, waar zich de enige parketopleiding in Nederland bevindt. Een ideaal decor dus!

Op een van de video's (klik op Video's en daarna op 'Bijlard Floor') toont Peter hoe te werken met de MS Floor Booster (1:33), het allernieuwste product van Bijlard International, en als wereldprimeur geïntroduceerd op de Domotex in Hannover. De komende maanden zullen er nog een aantal video’s worden toegevoegd aan de vijf die er nu al zijn.

Deze week is ook de nieuwe Parket Lijmwijzer op de website geplaatst. Hiermee is in een aantal stappen te beoordelen welke behandelingen gedaan moeten worden om tot een optimaal eindresultaat te komen en de kans op klachten te beperken. Bij twijfel kan overigens altijd contact opgenomen worden met Bijlard.

Bijlard staat binnenkort overigens ook op de Efwex, van 14-16 maart in Flanders Expo in Gent.

 Links

www.bijlard.com
www.efwex.eu
www.houtbron.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, interieurbouw, meubelindustrie, meubelfabrikant, interieurbouw, #bijlard, #houtbron, #msfloor, #efwex

Gerelateerd nieuws
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder
 
Ook AR bij Wehkamp
lees verder
Kalse terug in interieurbranche
Hans Kalse is weer terug in de interieurbranche. Hij is begin deze maand aan de slag gegaan in de bedtextielsector als verkoopdirecteur bij het nieuwe bedrijf The Cotton & Blend Company.
lees verder
Máxima met Marmoleum
Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht, dat onlangs officieel werd geopend, is een 'healing environment'. Het ziekenhuis streeft naar 100% genezing van al haar patiënten met kinderkanker.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden