Demonstratievideo van Bijlard

Woensdag 07 februari 2018

Tijdens de laatste Domotex in Hannover was de primeur van demonstratievideo’s van een aantal Floor-producten van lijm- en kitfabrikant Bijlard International.
Demonstratievideo van Bijlard

Deze demonstratievideo’s zijn nu ook te vinden op de website van het bedrijf. Peter Nieuwpoort, eigenaar van parketbedrijf De Houtbron, voormalig Nederlands kampioen parketleggen in 2015 en jurylid van de NKP (Nederlands Kampioenschap Parketleggen), demonstreert hoe er met de producten van Bijlard het beste gewerkt kan worden voor een optimaal resultaat.

De opnames zijn in oktober gemaakt op de Tech Campus in Nieuwegein, waar zich de enige parketopleiding in Nederland bevindt. Een ideaal decor dus!

Op een van de video's (klik op Video's en daarna op 'Bijlard Floor') toont Peter hoe te werken met de MS Floor Booster (1:33), het allernieuwste product van Bijlard International, en als wereldprimeur geïntroduceerd op de Domotex in Hannover. De komende maanden zullen er nog een aantal video’s worden toegevoegd aan de vijf die er nu al zijn.

Deze week is ook de nieuwe Parket Lijmwijzer op de website geplaatst. Hiermee is in een aantal stappen te beoordelen welke behandelingen gedaan moeten worden om tot een optimaal eindresultaat te komen en de kans op klachten te beperken. Bij twijfel kan overigens altijd contact opgenomen worden met Bijlard.

Bijlard staat binnenkort overigens ook op de Efwex, van 14-16 maart in Flanders Expo in Gent.

 Links

www.bijlard.com
www.efwex.eu
www.houtbron.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, interieurbouw, meubelindustrie, meubelfabrikant, interieurbouw, #bijlard, #houtbron, #msfloor, #efwex

Gerelateerd nieuws
Hamma verlaat Koelnmesse
Algemeen directeur Katharina C. Hamma moet de Koelnmesse verlaten. Het bestuur besliste dit afgelopen woensdagavond.
lees verder
 
Interieurdesigners strijden
lees verder
Betonnen Bodiax
De Bodiax pvc-vloeren collectie van Heditex is uitgebreid met een collectie 'concrete' vloeren die volgens het bedrijf nauwelijks van een echte betonnen vloer te onderscheiden is.
lees verder
PPC weer gazelle
Plinten en Profielen Centrale (PPC) lijkt er een abonnement op te hebben genomen: ze zijn opnieuw FD Gazelle: PPC behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
lees verder
 
Nieuw rubber bij Estillon
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden