Demonstratievideo van Bijlard

Woensdag 07 februari 2018

Tijdens de laatste Domotex in Hannover was de primeur van demonstratievideo’s van een aantal Floor-producten van lijm- en kitfabrikant Bijlard International.
Demonstratievideo van Bijlard

Deze demonstratievideo’s zijn nu ook te vinden op de website van het bedrijf. Peter Nieuwpoort, eigenaar van parketbedrijf De Houtbron, voormalig Nederlands kampioen parketleggen in 2015 en jurylid van de NKP (Nederlands Kampioenschap Parketleggen), demonstreert hoe er met de producten van Bijlard het beste gewerkt kan worden voor een optimaal resultaat.

De opnames zijn in oktober gemaakt op de Tech Campus in Nieuwegein, waar zich de enige parketopleiding in Nederland bevindt. Een ideaal decor dus!

Op een van de video's (klik op Video's en daarna op 'Bijlard Floor') toont Peter hoe te werken met de MS Floor Booster (1:33), het allernieuwste product van Bijlard International, en als wereldprimeur geïntroduceerd op de Domotex in Hannover. De komende maanden zullen er nog een aantal video’s worden toegevoegd aan de vijf die er nu al zijn.

Deze week is ook de nieuwe Parket Lijmwijzer op de website geplaatst. Hiermee is in een aantal stappen te beoordelen welke behandelingen gedaan moeten worden om tot een optimaal eindresultaat te komen en de kans op klachten te beperken. Bij twijfel kan overigens altijd contact opgenomen worden met Bijlard.

Bijlard staat binnenkort overigens ook op de Efwex, van 14-16 maart in Flanders Expo in Gent.

 Links

www.bijlard.com
www.efwex.eu
www.houtbron.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, interieurbouw, meubelindustrie, meubelfabrikant, interieurbouw, #bijlard, #houtbron, #msfloor, #efwex

Gerelateerd nieuws
 
Speciaal NL-laminaat van Meister
lees verder
 
Nieuwe Novilon Nova Luxe 
lees verder
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden