De riem van Clooney

Vrijdag 28 juli 2017

Wat hangt verlichtingsleverancier Maretti uit Almere boven de eettafel? Een Clooney! Wat anders?!
De riem van Clooney

De Clooney Belt is de nieuwste aanwinst binnen de Hala-collectie van Maretti. De hanglamp heeft een zachte belijning en de riem als grappig detail.

Peter Kos is al jaren het brein achter stoere en minimalistische Hala ontwerpen. Tijdloos design en gedegen vakmanschap kenmerken zijn verlichtingsarmaturen, die stuk voor stuk verworden tot collectors items. De verlichting van Hala is een puur Nederlands product en wordt vervaardigd in de fabriek van Maretti Lighting.

De Hala Clooney is een maatwerkproduct. De levertijd bedraagt ongeveer vier tot zes weken.

 Links

www.maretti.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, agent, vertegenwoordiging, #clooney, #maretti

Gerelateerd nieuws
Spotlight Handedby op Showup
Begin september is Handed By weer present op Showup. Met de nieuwe herfst en winter collecties, waarbij techniek en design samen gebracht worden.
lees verder
 
Verlichtingssierraad van Occhio
lees verder
 
Meubelshows samen sterk
lees verder
Inretail en Modint hokken
Modint, dat een paar honderd meter verderop zat, is vanaf juli 2017 gevestigd in het pand van Inretail in Zeist. De drijfveer van de beide verenigingen: ondernemen makkelijker maken.
lees verder
Bijzonder eindexamen licht
Bij de recente expositie van eindexamenwerkstukken van de geslaagden van het Cibap Zwolle stond onder meer 'Fibonacci lampen' van ontwerpend meubelmaker Yordi Kamphorst.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden