De riem van Clooney

Vrijdag 28 juli 2017

Wat hangt verlichtingsleverancier Maretti uit Almere boven de eettafel? Een Clooney! Wat anders?!
De riem van Clooney

De Clooney Belt is de nieuwste aanwinst binnen de Hala-collectie van Maretti. De hanglamp heeft een zachte belijning en de riem als grappig detail.

Peter Kos is al jaren het brein achter stoere en minimalistische Hala ontwerpen. Tijdloos design en gedegen vakmanschap kenmerken zijn verlichtingsarmaturen, die stuk voor stuk verworden tot collectors items. De verlichting van Hala is een puur Nederlands product en wordt vervaardigd in de fabriek van Maretti Lighting.

De Hala Clooney is een maatwerkproduct. De levertijd bedraagt ongeveer vier tot zes weken.

 Links

www.maretti.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, agent, vertegenwoordiging, #clooney, #maretti

Gerelateerd nieuws
Somfy Tahoma compatibel met IFTTT
Somfy Tahoma, het Smart Home systeem van Somfy, is vanaf afgelopen vrijdag ook compatibel met IFTTT.
lees verder
Milano uit Denemarken
De jonge en succesvolle Deense lampenontwikkelaar Dyberg Larsen heeft de stijlvolle lampencollectie Milano geïntroduceerd.
lees verder
Vijf jaar Showup
Vanwege de drukke voorjaarskalender van 2018 is het goed in ieder geval alvast de data van het jubilerende Showup in de agenda te noteren: 4 en 5 februari!
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Creatieve bedrijven naar Imm
BMWi organiseert tijdens de Imm cologne opnieuw een gemeenschappelijke stand voor jonge creatieve bedrijven op het segment Pure Architects.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden