De riem van Clooney

Vrijdag 28 juli 2017

Wat hangt verlichtingsleverancier Maretti uit Almere boven de eettafel? Een Clooney! Wat anders?!
De riem van Clooney

De Clooney Belt is de nieuwste aanwinst binnen de Hala-collectie van Maretti. De hanglamp heeft een zachte belijning en de riem als grappig detail.

Peter Kos is al jaren het brein achter stoere en minimalistische Hala ontwerpen. Tijdloos design en gedegen vakmanschap kenmerken zijn verlichtingsarmaturen, die stuk voor stuk verworden tot collectors items. De verlichting van Hala is een puur Nederlands product en wordt vervaardigd in de fabriek van Maretti Lighting.

De Hala Clooney is een maatwerkproduct. De levertijd bedraagt ongeveer vier tot zes weken.

 Links

www.maretti.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, hanglamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, agent, vertegenwoordiging, #clooney, #maretti

Gerelateerd nieuws
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden