Coulisse wint prijs

Maandag 25 juni 2018

Raambekledingsleverancier Coulisse heeft met haar kindveilige Twin Pull oplossing een prijs gewonnen!
Coulisse wint prijs
Coulisse wint prijs

Het bedrijf uit Enter, dat begin dit jaar nog acte de présence gaf op de R+T in Stuttgart, ontving de Z&R Product of the Year Award 2018 voor haar Twin Pull, een eenvoudige oplossing voor het kindveilig maken van nieuwe én bestaande rolgordijnen.

Door de strenger geworden regelgeving van producten in woningen en gebouwen, is ook de vraag naar oplossingen voor kindveilige raambekleding de afgelopen jaren toegenomen. Het traditionele kettingmechaniek voor rolgordijnen heeft een ononderbroken lus en is daarom niet kindveilig. Om dit mechaniek kindveilig te maken, zijn vaak losse accessoires nodig. Dit is niet gebruikersvriendelijk of beperkt in toepassing.

Het Twin Pull mechanisme van Coulisse biedt de eigenschappen van het vertrouwde kettingtechniek, maar zonder de onveilige lus: twee kettingen die intrekbaar zijn.

 Links

www.coulisse.nl
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, screen, gordijn, zonwering, buitenzonwering, stof, stoffering, personalia, r+t, twin pull, z&r, #coulissse, @rt_tradefair, #rtexpo

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden