Coulisse wint prijs

Maandag 25 juni 2018

Raambekledingsleverancier Coulisse heeft met haar kindveilige Twin Pull oplossing een prijs gewonnen!
Coulisse wint prijs
Coulisse wint prijs

Het bedrijf uit Enter, dat begin dit jaar nog acte de présence gaf op de R+T in Stuttgart, ontving de Z&R Product of the Year Award 2018 voor haar Twin Pull, een eenvoudige oplossing voor het kindveilig maken van nieuwe én bestaande rolgordijnen.

Door de strenger geworden regelgeving van producten in woningen en gebouwen, is ook de vraag naar oplossingen voor kindveilige raambekleding de afgelopen jaren toegenomen. Het traditionele kettingmechaniek voor rolgordijnen heeft een ononderbroken lus en is daarom niet kindveilig. Om dit mechaniek kindveilig te maken, zijn vaak losse accessoires nodig. Dit is niet gebruikersvriendelijk of beperkt in toepassing.

Het Twin Pull mechanisme van Coulisse biedt de eigenschappen van het vertrouwde kettingtechniek, maar zonder de onveilige lus: twee kettingen die intrekbaar zijn.

 Links

www.coulisse.nl
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, screen, gordijn, zonwering, buitenzonwering, stof, stoffering, personalia, r+t, twin pull, z&r, #coulissse, @rt_tradefair, #rtexpo

Gerelateerd nieuws
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
 
T-label door Cvd
lees verder
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Denham in meubelen
Het jeansmerk Denham brengt in samenwerking met de Scandinavische meubelfabrikant Norr11 een uitgebreide meubelcollectie uit.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden