Coole stofmaskers

Dinsdag 01 augustus 2017

Zeker in de zomer kan het werken met adembescherming oncomfortabel worden door de warmteopbouw in een masker. Maar Wiltec weet dat te beperken.
Coole stofmaskers

Het 3M CoolFlow ventiel in het masker van Wiltec is ontworpen om de warme en vochtige lucht zo snel en effectief mogelijk af te voeren, zodat de lucht niet ophoopt binnen in het masker. Dat scheelt volgens Wiltec al snel 4 graden! Zelfs in de zomer kan daardoor veilig én relatief koel gewerkt worden.

In de afbeelding ziet u links een stofmasker zonder uitademventiel. Het masker vult zich met warme en vochtige lucht en kan niet snel ontsnappen. In de rechter afbeelding ziet u een 3M stofmasker met CoolFlow technologie. Dit masker kan snel de warme lucht laten ontsnappen, waardoor het koeler en comfortabeler blijft. Het Coolflow uitademventiel is beschikbaar in verschillende series.

 Links

www.wiltec.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, interieurbekleding, gordijnen, raamdecoratie, vloer, tapijt, pvc, lvt, kruk, linoleum, vloeren, leggen, hangen, meten, meetapparatuur, meet, masker, stofmasker, kleding, werkkleding, bescherming, #3m, #wiltec

Gerelateerd nieuws
Kelly vervangt Susanne bij Headlam
Susanne Houben gaat Headlam verlaten en vanaf september haar ambities beproeven bij Brandt, een agent voor de projectenmarkt. Haar opvolgster is Kelly van Heugten.
lees verder
Beaulieu failliet
De Beaulieu-Groep met het hoofdkantoor in Dalton, Georgia, beter bekend onder de vroegere naam van Beaulieu of America, heeft faillissement aangevraagd.
lees verder
 
Omzet woonwinkels eerste halfjaar top
lees verder
Nieuwe mensen Forbo
De national sales manager van Forbo Flooring uit Assendelft kondigde kortgeleden een nieuwe accountmanager voor de projectmarkt aan.
lees verder
Omzet detailhandel juni +4,3%
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 4,3% meer omgezet, zo meldt het CBS. De verkopen (volume) waren 3,7% hoger. De omzet van zowel de food- als de non-foodsector groeide. Online pluste met 19,5%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden