Coole stofmaskers

Dinsdag 01 augustus 2017

Zeker in de zomer kan het werken met adembescherming oncomfortabel worden door de warmteopbouw in een masker. Maar Wiltec weet dat te beperken.
Coole stofmaskers

Het 3M CoolFlow ventiel in het masker van Wiltec is ontworpen om de warme en vochtige lucht zo snel en effectief mogelijk af te voeren, zodat de lucht niet ophoopt binnen in het masker. Dat scheelt volgens Wiltec al snel 4 graden! Zelfs in de zomer kan daardoor veilig én relatief koel gewerkt worden.

In de afbeelding ziet u links een stofmasker zonder uitademventiel. Het masker vult zich met warme en vochtige lucht en kan niet snel ontsnappen. In de rechter afbeelding ziet u een 3M stofmasker met CoolFlow technologie. Dit masker kan snel de warme lucht laten ontsnappen, waardoor het koeler en comfortabeler blijft. Het Coolflow uitademventiel is beschikbaar in verschillende series.

 Links

www.wiltec.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, interieurbekleding, gordijnen, raamdecoratie, vloer, tapijt, pvc, lvt, kruk, linoleum, vloeren, leggen, hangen, meten, meetapparatuur, meet, masker, stofmasker, kleding, werkkleding, bescherming, #3m, #wiltec

Gerelateerd nieuws
 
Intirio 2018 wordt een feest
lees verder
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
 
Karpi brengt Mart Visser Carpets
lees verder
Huisshow Schadebo
Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
lees verder
Functiewijzigingen bij PPC
Kevin Kroon en Simon Kraaijeveld zijn beiden jaren geleden gestart bij Plinten en Profielen Centrale en nemen nu een volgende stap in hun carrière.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden