Coole stofmaskers

Dinsdag 01 augustus 2017

Zeker in de zomer kan het werken met adembescherming oncomfortabel worden door de warmteopbouw in een masker. Maar Wiltec weet dat te beperken.
Coole stofmaskers

Het 3M CoolFlow ventiel in het masker van Wiltec is ontworpen om de warme en vochtige lucht zo snel en effectief mogelijk af te voeren, zodat de lucht niet ophoopt binnen in het masker. Dat scheelt volgens Wiltec al snel 4 graden! Zelfs in de zomer kan daardoor veilig én relatief koel gewerkt worden.

In de afbeelding ziet u links een stofmasker zonder uitademventiel. Het masker vult zich met warme en vochtige lucht en kan niet snel ontsnappen. In de rechter afbeelding ziet u een 3M stofmasker met CoolFlow technologie. Dit masker kan snel de warme lucht laten ontsnappen, waardoor het koeler en comfortabeler blijft. Het Coolflow uitademventiel is beschikbaar in verschillende series.

 Links

www.wiltec.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, interieurbekleding, gordijnen, raamdecoratie, vloer, tapijt, pvc, lvt, kruk, linoleum, vloeren, leggen, hangen, meten, meetapparatuur, meet, masker, stofmasker, kleding, werkkleding, bescherming, #3m, #wiltec

Gerelateerd nieuws
Carpet Design Awards 2018
De finalisten van de Carpet Design Awards 2018 zijn geselecteerd: uit een totaal van 24 ontwerpen, drie tapijten in elk van acht categorieën, zal een deskundige jury de winnaars op Domotex bekend maken.
lees verder
 
Oprichter Estillon overleden
lees verder
Decembernieuws Interfloor
Wederom kondigt Interfloor tapijt en vinyl kwaliteiten aan, na de vele noviteiten die rondom de Incoda in Gorinchem in september al werden gebracht.
lees verder
Unipro wordt Uzin Utz
Op 1 januari 2018 wordt de naam van Unipro bv uit Haaksbergen gewijzigd in Uzin Utz Nederland bv.
lees verder
Hoogste omzetstijging non-food
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal 4,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal van 2016, voor het twaalfde kwartaal op rij. En wonen bleef aan kop!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden