Coole stofmaskers

Dinsdag 01 augustus 2017

Zeker in de zomer kan het werken met adembescherming oncomfortabel worden door de warmteopbouw in een masker. Maar Wiltec weet dat te beperken.
Coole stofmaskers

Het 3M CoolFlow ventiel in het masker van Wiltec is ontworpen om de warme en vochtige lucht zo snel en effectief mogelijk af te voeren, zodat de lucht niet ophoopt binnen in het masker. Dat scheelt volgens Wiltec al snel 4 graden! Zelfs in de zomer kan daardoor veilig én relatief koel gewerkt worden.

In de afbeelding ziet u links een stofmasker zonder uitademventiel. Het masker vult zich met warme en vochtige lucht en kan niet snel ontsnappen. In de rechter afbeelding ziet u een 3M stofmasker met CoolFlow technologie. Dit masker kan snel de warme lucht laten ontsnappen, waardoor het koeler en comfortabeler blijft. Het Coolflow uitademventiel is beschikbaar in verschillende series.

 Links

www.wiltec.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, interieurbekleding, gordijnen, raamdecoratie, vloer, tapijt, pvc, lvt, kruk, linoleum, vloeren, leggen, hangen, meten, meetapparatuur, meet, masker, stofmasker, kleding, werkkleding, bescherming, #3m, #wiltec

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden