Coole stofmaskers

Dinsdag 01 augustus 2017

Zeker in de zomer kan het werken met adembescherming oncomfortabel worden door de warmteopbouw in een masker. Maar Wiltec weet dat te beperken.
Coole stofmaskers

Het 3M CoolFlow ventiel in het masker van Wiltec is ontworpen om de warme en vochtige lucht zo snel en effectief mogelijk af te voeren, zodat de lucht niet ophoopt binnen in het masker. Dat scheelt volgens Wiltec al snel 4 graden! Zelfs in de zomer kan daardoor veilig én relatief koel gewerkt worden.

In de afbeelding ziet u links een stofmasker zonder uitademventiel. Het masker vult zich met warme en vochtige lucht en kan niet snel ontsnappen. In de rechter afbeelding ziet u een 3M stofmasker met CoolFlow technologie. Dit masker kan snel de warme lucht laten ontsnappen, waardoor het koeler en comfortabeler blijft. Het Coolflow uitademventiel is beschikbaar in verschillende series.

 Links

www.wiltec.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, interieurbekleding, gordijnen, raamdecoratie, vloer, tapijt, pvc, lvt, kruk, linoleum, vloeren, leggen, hangen, meten, meetapparatuur, meet, masker, stofmasker, kleding, werkkleding, bescherming, #3m, #wiltec

Gerelateerd nieuws
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder
 
Alibaba nog meer in fysieke retail
lees verder
Omzet detailhandel plust
De Nederlandse detailhandel heeft in december 3,5% meer omgezet, heel 2017 kwam op 4,2% uit, de hoogste omzetgroei in elf jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden