Cfo weg bij Beter Bed

Dinsdag 01 mei 2018

Chief financial officer Bart Koops heeft aangekondigd Beter Bed Holding nv per 1 augustus 2018 te gaan verlaten.
Cfo weg bij Beter Bed

Vorig jaar november vertrok ceo Ton Anbeek reeds bij het beddenconcern uit Uden. Zijn opvolger John Kruijssen is begin april van start gegaan. Twee weken daarna werd bekend dat verkoopdirecteur Tibor Preiner naar Leen Bakker ging.

Nu kondigt Bart Koops (foto) zijn vertrek aan: 'Sinds begin 2013 ben ik cfo van Beter Bed Holding nv. Het was voor mij een moeilijke beslissing de groep te verlaten, maar met name het laatste jaar heeft een zware wissel getrokken op mijn privé-werk balans. In mijn toekomstige rol streef ik naar een betere balans.'

De voorzitter van de Raad van Commissarissen Dirk Goeminne: 'Wij betreuren het vertrek van Bart, maar respecteren zijn besluit. De Raad van Commissarissen is inmiddels gestart met het zoeken naar een invulling.'

 Links

www.beterbedholding.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, economie, resultaat, winst, omzet, #beterbed

Gerelateerd nieuws
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Brand bij beddenzaak
Aan de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee is maandagavond brand uitgebroken in een beddenzaak. Dat meldde diverse media 's avonds laat.
lees verder
Omzet Beter Bed stagneert
Hoewel de omzet in Nederland en vooral België prima groeicijfers vertonen, drukt de omzetontwikkeling in Duitsland de omzet van Beter Bed Holding in het eerste kwartaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden