Brons voor Luxaflex

Donderdag 12 april 2018

Luxaflex heeft een Cradle to Cradle Certified Brons certificaat voor stoffen ontvangen. Een nieuwe stap in de duurzaamheidstrategie van de Hunter Douglas-dochter.
Brons voor Luxaflex

Raamdecoratiefabrikant Luxaflex heeft een bronzen certificering behaald voor ruim 60 polyester stoffen. Hiermee biedt het bedrijf uit Hardinxveld Giessendam naar eigen zeggen het breedste palet aan weefsels, gecertificeerd volgens het internationale Cradle to Cradle Certified™ Products Program in de markt voor raambekleding.

Dit duurzaamheidsprogramma stimuleert het kringloopprincipe, wat betekent dat alle materialen van gecertificeerde producten na gebruik nuttig inzetbaar zijn voor verwerking in een ander product, zodat ze hun waarde behouden voor mens en milieu.

Silvia Jagtenberg stelt dat duurzaamheid een zeer belangrijke pijler voor Luxaflex is en blijft. Niet alleen in het productieproces, maar in de gehele bedrijfsvoering en bij leveranciers. Ze stelt dat het door technologische innovaties mogelijk wordt om duurzame ontwikkelingen beter en op een steeds grotere schaal toe te passen.

 Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, buitenzonwering, #luxaflex, #cradle2cradle

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden