Brons voor Luxaflex

Donderdag 12 april 2018

Luxaflex heeft een Cradle to Cradle Certified Brons certificaat voor stoffen ontvangen. Een nieuwe stap in de duurzaamheidstrategie van de Hunter Douglas-dochter.
Brons voor Luxaflex

Raamdecoratiefabrikant Luxaflex heeft een bronzen certificering behaald voor ruim 60 polyester stoffen. Hiermee biedt het bedrijf uit Hardinxveld Giessendam naar eigen zeggen het breedste palet aan weefsels, gecertificeerd volgens het internationale Cradle to Cradle Certified™ Products Program in de markt voor raambekleding.

Dit duurzaamheidsprogramma stimuleert het kringloopprincipe, wat betekent dat alle materialen van gecertificeerde producten na gebruik nuttig inzetbaar zijn voor verwerking in een ander product, zodat ze hun waarde behouden voor mens en milieu.

Silvia Jagtenberg stelt dat duurzaamheid een zeer belangrijke pijler voor Luxaflex is en blijft. Niet alleen in het productieproces, maar in de gehele bedrijfsvoering en bij leveranciers. Ze stelt dat het door technologische innovaties mogelijk wordt om duurzame ontwikkelingen beter en op een steeds grotere schaal toe te passen.

 Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, buitenzonwering, #luxaflex, #cradle2cradle

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geďnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden