Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Woensdag 11 april 2018

Van 9 t/m 11 maart vond de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Een recordaantal bezoekers kwam naar de beurs.
Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Volgens organisator Expo Communications bezochten 28.516 consumenten met bouw-, verbouw-, tuin- en interieurplannen de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.

De bezoekers van Beurs Eigen Huis zijn volgens de organisatie beslissers, geen shoppers. Man en vrouw bezoeken samen de beurs (54% is vrouw, 46% is man). Bijna 50% van de bezoekers heeft een budget van € 250.000 of meer voor de (ver)bouw- en woonplannen.

De beurs profiteert dus van de positieve ontwikkelingen in de bouwsector en was al ruim voor de beurs uitverkocht met meer dan 250 exposanten. In het najaar wordt de beurs gehouden van vrijdag 21 t/m zondag 23 september. Ook de planning van de indeling van de Voorjaarseditie 2019 is gestart.

 Links

www.expocommunications.nl
www.realiseerjedroomhuis.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, #eigenhuis, #beurseigenhuis, #expocommunications, #realiseerjedroomhuis

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden