Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Woensdag 11 april 2018

Van 9 t/m 11 maart vond de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Een recordaantal bezoekers kwam naar de beurs.
Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Volgens organisator Expo Communications bezochten 28.516 consumenten met bouw-, verbouw-, tuin- en interieurplannen de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.

De bezoekers van Beurs Eigen Huis zijn volgens de organisatie beslissers, geen shoppers. Man en vrouw bezoeken samen de beurs (54% is vrouw, 46% is man). Bijna 50% van de bezoekers heeft een budget van € 250.000 of meer voor de (ver)bouw- en woonplannen.

De beurs profiteert dus van de positieve ontwikkelingen in de bouwsector en was al ruim voor de beurs uitverkocht met meer dan 250 exposanten. In het najaar wordt de beurs gehouden van vrijdag 21 t/m zondag 23 september. Ook de planning van de indeling van de Voorjaarseditie 2019 is gestart.

 Links

www.expocommunications.nl
www.realiseerjedroomhuis.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, #eigenhuis, #beurseigenhuis, #expocommunications, #realiseerjedroomhuis

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Nieuwe voorzitter Bns Crisp
Op 5 juni 2018 is Carin Frijters door de leden van Bns Crisp gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt in deze functie Yvonne Kleber op.
lees verder
 
Maandag laatste Marketday XL
lees verder
Nieuwe CAO non-food retail
Er komt een nieuwe cao voor 170.000 medewerkers in de retail non-food. Deze loopt tot 1 januari 2021. De vorige was geldig tot 1 juli 2018.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden