Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Woensdag 11 april 2018

Van 9 t/m 11 maart vond de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Een recordaantal bezoekers kwam naar de beurs.
Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Volgens organisator Expo Communications bezochten 28.516 consumenten met bouw-, verbouw-, tuin- en interieurplannen de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.

De bezoekers van Beurs Eigen Huis zijn volgens de organisatie beslissers, geen shoppers. Man en vrouw bezoeken samen de beurs (54% is vrouw, 46% is man). Bijna 50% van de bezoekers heeft een budget van € 250.000 of meer voor de (ver)bouw- en woonplannen.

De beurs profiteert dus van de positieve ontwikkelingen in de bouwsector en was al ruim voor de beurs uitverkocht met meer dan 250 exposanten. In het najaar wordt de beurs gehouden van vrijdag 21 t/m zondag 23 september. Ook de planning van de indeling van de Voorjaarseditie 2019 is gestart.

 Links

www.expocommunications.nl
www.realiseerjedroomhuis.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, #eigenhuis, #beurseigenhuis, #expocommunications, #realiseerjedroomhuis

Gerelateerd nieuws
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder
 
Koningspaar luncht met NK Woningstoffeerder
lees verder
 
Samenwerking Tendence en Gardiente
lees verder
Omzetgroei interieur grillig
De Nederlandse detailhandel heeft in februari 2,6% meer omgezet dan in februari 2017 het volume was 2% hoger. Maar er was niet voor alle segmenten in het interieur groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden