Baas in Belgie

Dinsdag 15 mei 2018

Een expositie over het solowerk van ontwerper Maarten Baas zal van mei tot oktober worden gehouden in het Design Museum in Gent.
Baas in Belgie

De expositie, verzorgd door het Groninger Museum, toont een overzicht van het meest belangrijke en iconische werk van de afgelopen vijftien jaar van de Nederlandse ontwerper Maarten Baas (1978) uit 's-Hertogenbosch.

De opening van de tentoonstelling, Hide & Seek genaamd, is aanstaande donderdagavond 17 mei om 19:30 uur en is tot en met 30 september 2018 te bezoeken.

 Links

www.designmuseumgent.be
www.maartenbaas.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, museum, tentoonstelling, geschiedenis, design, ontwerp, groninger museum, gent, design museum, designmuseum, #maartenbaas, #hideandseek, #designmuseum, #designmuseumgent

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden