Baas in Belgie

Dinsdag 15 mei 2018

Een expositie over het solowerk van ontwerper Maarten Baas zal van mei tot oktober worden gehouden in het Design Museum in Gent.
Baas in Belgie

De expositie, verzorgd door het Groninger Museum, toont een overzicht van het meest belangrijke en iconische werk van de afgelopen vijftien jaar van de Nederlandse ontwerper Maarten Baas (1978) uit 's-Hertogenbosch.

De opening van de tentoonstelling, Hide & Seek genaamd, is aanstaande donderdagavond 17 mei om 19:30 uur en is tot en met 30 september 2018 te bezoeken.

 Links

www.designmuseumgent.be
www.maartenbaas.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, museum, tentoonstelling, geschiedenis, design, ontwerp, groninger museum, gent, design museum, designmuseum, #maartenbaas, #hideandseek, #designmuseum, #designmuseumgent

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Nieuwe voorzitter Bns Crisp
Op 5 juni 2018 is Carin Frijters door de leden van Bns Crisp gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt in deze functie Yvonne Kleber op.
lees verder
 
Maandag laatste Marketday XL
lees verder
Nieuwe CAO non-food retail
Er komt een nieuwe cao voor 170.000 medewerkers in de retail non-food. Deze loopt tot 1 januari 2021. De vorige was geldig tot 1 juli 2018.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden