Baas in Belgie

Dinsdag 15 mei 2018

Een expositie over het solowerk van ontwerper Maarten Baas zal van mei tot oktober worden gehouden in het Design Museum in Gent.
Baas in Belgie

De expositie, verzorgd door het Groninger Museum, toont een overzicht van het meest belangrijke en iconische werk van de afgelopen vijftien jaar van de Nederlandse ontwerper Maarten Baas (1978) uit 's-Hertogenbosch.

De opening van de tentoonstelling, Hide & Seek genaamd, is aanstaande donderdagavond 17 mei om 19:30 uur en is tot en met 30 september 2018 te bezoeken.

 Links

www.designmuseumgent.be
www.maartenbaas.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, museum, tentoonstelling, geschiedenis, design, ontwerp, groninger museum, gent, design museum, designmuseum, #maartenbaas, #hideandseek, #designmuseum, #designmuseumgent

Gerelateerd nieuws
Omzet interieur opnieuw grillig
De Nederlandse detailhandel heeft in februari 1,5% meer omgezet dan in maart 2017, het volume was bijna 2% hoger. Maar non-food kromp met bijna 1% en dhz-, keuken- en vloerenzaken zelfs nog iets meer!
lees verder
Dzap neemt Hip Studio over
Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau Dzap Groep uit Naarden heeft haar branchegenoot Hip Studio overgenomen.
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Oprichters Droog onderscheiden
Renny Ramakers en Gijs Bakker, de oprichters van Droog, zijn benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden