All4Home stopt

Woensdag 04 oktober 2017

De achtste editie van All4Home die eind augustus is gehouden blijkt de laatste te zijn geweest.
All4Home stopt

Vooral de Vlaamse bezoekers bleken de weg naar Brussel, waar All4Home vanaf de vijfde editie in augustus 2015 werd gehouden, niet in voldoende mate te hebben gevonden. Vandaar dat de organisator, Claever Associates, na veel wikken en wegen heeft besloten om de beurs niet meer te organiseren.

All4Home had het al langer lastig. Vorig jaar werd aangekondigd dat de formule van de voorjaarseditie gewijzigd zou worden onder een nieuwe naam (Flashi-D), maar deze werd in december reeds gecanceld. Ook de laatste editie van All4Home afgelopen augustus in Brussels Expo bleek niet succesvol genoeg.

Claever organiseert nog wel de beurzen Prowood en HoutPro+.

 Links

www.all4home-fair.be
www.claever.be
www.brusselsexpo.be
www.houtproplus.nl
www.prowood-fair.be

Tags

Nieuws, All for home, All4home, alles voor thuis, beurs, evenement, show, decoratie, bloem, event, tentoonstelling, bloemschikken, geschenk, sectorondernemingen, Koninklijke Unie van de Floristen van België, KUFB, Claever, Flashi-D, wonen, interieur, woonaccessoire, gift, woondecoratie, accessoire, inrichting, #claever, #all4home, #prowood, #houtpro+, #houtproplus

Gerelateerd nieuws
Vijf jaar Showup
Vanwege de drukke voorjaarskalender van 2018 is het goed in ieder geval alvast de data van het jubilerende Showup in de agenda te noteren: 4 en 5 februari!
lees verder
 
Black Belt vazen van Marino
lees verder
Futureproof: 39ste Navem Meubelcongres
Het jaarlijkse meubelcongres van de Navem is dit jaar op dinsdag 12 december in Mechelen. Thema: Fasten your seatbelts! Are you futureproof?
lees verder
 
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden