All4Home stopt

Woensdag 04 oktober 2017

De achtste editie van All4Home die eind augustus is gehouden blijkt de laatste te zijn geweest.
All4Home stopt

Vooral de Vlaamse bezoekers bleken de weg naar Brussel, waar All4Home vanaf de vijfde editie in augustus 2015 werd gehouden, niet in voldoende mate te hebben gevonden. Vandaar dat de organisator, Claever Associates, na veel wikken en wegen heeft besloten om de beurs niet meer te organiseren.

All4Home had het al langer lastig. Vorig jaar werd aangekondigd dat de formule van de voorjaarseditie gewijzigd zou worden onder een nieuwe naam (Flashi-D), maar deze werd in december reeds gecanceld. Ook de laatste editie van All4Home afgelopen augustus in Brussels Expo bleek niet succesvol genoeg.

Claever organiseert nog wel de beurzen Prowood en HoutPro+.

 Links

www.all4home-fair.be
www.claever.be
www.brusselsexpo.be
www.houtproplus.nl
www.prowood-fair.be

Tags

Nieuws, All for home, All4home, alles voor thuis, beurs, evenement, show, decoratie, bloem, event, tentoonstelling, bloemschikken, geschenk, sectorondernemingen, Koninklijke Unie van de Floristen van BelgiŽ, KUFB, Claever, Flashi-D, wonen, interieur, woonaccessoire, gift, woondecoratie, accessoire, inrichting, #claever, #all4home, #prowood, #houtpro+, #houtproplus

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Weer bezoekersplus voor Spoga
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot gisteren zijn deuren na drie succesvolle beursdagen met een bezoekersplus: volgens de organisatie ongeveer 40.000 vakbezoekers uit 114 landen.
lees verder
 
Noviteiten in Woonindustrie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden