All4Home stopt

Woensdag 04 oktober 2017

De achtste editie van All4Home die eind augustus is gehouden blijkt de laatste te zijn geweest.
All4Home stopt

Vooral de Vlaamse bezoekers bleken de weg naar Brussel, waar All4Home vanaf de vijfde editie in augustus 2015 werd gehouden, niet in voldoende mate te hebben gevonden. Vandaar dat de organisator, Claever Associates, na veel wikken en wegen heeft besloten om de beurs niet meer te organiseren.

All4Home had het al langer lastig. Vorig jaar werd aangekondigd dat de formule van de voorjaarseditie gewijzigd zou worden onder een nieuwe naam (Flashi-D), maar deze werd in december reeds gecanceld. Ook de laatste editie van All4Home afgelopen augustus in Brussels Expo bleek niet succesvol genoeg.

Claever organiseert nog wel de beurzen Prowood en HoutPro+.

 Links

www.all4home-fair.be
www.claever.be
www.brusselsexpo.be
www.houtproplus.nl
www.prowood-fair.be

Tags

Nieuws, All for home, All4home, alles voor thuis, beurs, evenement, show, decoratie, bloem, event, tentoonstelling, bloemschikken, geschenk, sectorondernemingen, Koninklijke Unie van de Floristen van België, KUFB, Claever, Flashi-D, wonen, interieur, woonaccessoire, gift, woondecoratie, accessoire, inrichting, #claever, #all4home, #prowood, #houtpro+, #houtproplus

Gerelateerd nieuws
Nieuw interieurmerk Kwantum: Wown!
Wown! is een nieuw merk voor interieurproducten van Kwantum, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie bloggers op het gebied van interieur.
lees verder
Ambiente 2018 weer gedaald
De decoratiebeurs Ambiente, die vandaag eindigde, heeft volgens de organisatie een dalend aantal bezoekers genoteerd, waarmee de stijging van vorig jaar ruimschoots verloren is gegaan.
lees verder
 
Maison & Objet stijgt licht
lees verder
 
Intirio toont veerkracht
lees verder
Nieuwe vaktitels voor woonbranche
Een nieuwe uitgeverij, Business Content Media, ziet kans om nog vier nieuwe titels in de woonbranche te gaan exploiteren: Interior Business, Bedding Business, Vloeren Business en Home Deco Business.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden