Aldi verkoopt meubelen

Dinsdag 02 oktober 2018

Vanaf 4 oktober gaan Aldi Nord en Aldi SŁd een collectie kleinmeubelen en accessoires verkopen, exclusief voor de discounters ontworpen door TV-presentatrice Eva Brenner.
Aldi verkoopt meubelen

Al eerder verkocht Aldi al eens in Australië een eigen meubelcollectie, waaronder enkele replica’s van bekende designermeubels. Via het Verenigd Koninkrijk had dit overigens ook in Europa gekund, maar door een Britse wetswijziging werd deze sluiproute begin 2017 geblokkeerd.

Maar in Duitsland gaat het om een geheel andere lijn. De collectie van Eva Brenner (foto; website Aldi) omvat volgens Möbelkultur ongeveer twintig producten, waaronder bijzettafels, krukjes, huishoudtextiel, spiegels, vazen​en kommen. Het is de eerste keer dat Aldi een bekende interieurontwerperscollectie op de markt brengt, ondersteund door tv- en radiospots.

De lijn heeft volgens de gediplomeerde ontwerpster een jong, modern en stijlvol design. De producten liggen qua prijs tussen circa € 10 en € 60.

 Links

www.aldi.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, fauteuil, stoel, retail, winkel, #aldi

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder
Lol bij Bece
In de voormalige productiehal van raamdecoratieleverancier Bťcť (B&C) in Nunspeet wordt binnenkort samen met een paar andere interieurleveranciers een hoop lol gemaakt.
lees verder
Eerste brandstore Riverdale
Tenbos opent morgen officieel zijn eerste Riverdale-brandstore van bijna 300 vierkante meter in woonwarenhuis Nijhof in Baarn.

lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden