Afvalvloer Forbo

Donderdag 04 oktober 2018

Forbo heeft een nieuwe vloer in de maak: Fabscrap. Gemaakt van eigen afval uit de eigen fabriek in Coevorden.
Afvalvloer Forbo

Hierbij een preview van de nieuwe Fabscrap-collectie die Forbo Flooring dit najaar introduceert. De vloer is geheel gemaakt van ongebruikt afval uit Forbo's Sphera heterogeen vinylfabriek in Coevorden.

Het meeste vinylafval werd volgens Forbo al hergebruikt in de backing of rug van verschillende soorten vloeren, maar de ontwerpers van Forbo vonden sommige kleuren van het Sphera afval mooi genoeg om daar een nieuwe vloer van te maken. Daar is ook een Engelstalig Youtube filmpje (1:44) met meer info van.
Links

www.forbo-flooring.be
www.forbo-flooring.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vinyl, pvc, zeil, novilon, marmoleum, linoleum, allura, colorex, eterna, sarlon, flotex, embossing, 3D, 3D embossing, marmoleum, textura, novilon, novilon nova, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, #forboflooring, #forbo, #fabscrap

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden