Acker Home Collectie

Vrijdag 02 maart 2018

Het stoffenbedrijf Johan van den Acker - reeds actief sinds 1807 - laat eindelijk weer eens van zich horen en brengt dit kwartaal een nieuw concept.
Acker Home Collectie
Acker Home Collectie Acker Home Collectie

Het bedrijf uit Gemert werd bijna een jaar geleden overgenomen. Nu is het tijd voor een fris gezicht. Vanaf januari tot eind april zijn en worden dealers uitgenodigd om in Gemert kennis te maken met dit nieuwe concept.

Naast Brabantse gastvrijheid belooft Acker Royal Dutch fabrics exclusiviteit, hoge marge, perfecte service en een Nederlands product: de Acker Home Collectie. Deze wordt gekenmerkt door een tijdloze uitstraling van modern design met natuurlijke elementen. En alsof dat nog niet genoeg is worden kwalitatieve materialen en vakmanschap gecombineerd met de functionele eigenschappen van Trevira CS.

Vanaf woensdag 2 mei tot en met 4 mei staat het bedrijf ook weer op de internationale stoffenbeurs Proposte in Cernobbio (Como).

 Links

www.propostefair.it
www.vandenacker.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, overname, fusie, samenwerking, samen, #Vandenacker, #johanvandenacker, #proposte, @propostefair, #ProposteFair, #Proposte26,#ProposteFair2018

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden