Aanstaande woensdag Efwex

Maandag 12 maart 2018

De biŽnnale vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren, Efwex, start aanstaande woensdag voor de derde keer, in Flanders Expo in Gent.
Aanstaande woensdag Efwex

Het deelnemersveld van deze derde editie van deze vloerenbeurs mag gekenschetst worden als 'klein maar fijn'. Het telt ruim 40 exposanten, waaronder aansprekende namen als Bijlard, Chimiver Panseri, Ciranova, Devomat, Flamingo Parket, Lamett, Osmo, PPC, Rubio Monocoat, Thomsit en Yepp (leverancier van onder meer Coretec, Mflor en Quickstep).

Efwex wordt gehouden in hal 3 van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 maart, van 10:30 tot 18:30 uur, donderdag tot 22:00 uur. Donderdag kunnen exposanten en bezoekers vanaf 19:00 uur in de architectenruimte terecht voor de nocture, met Brazilian dance acts, gratis gin bar en social talk.

Toegangskaarten zijn hier gratis aan te vragen. Parkeren kan op parking A3 (PA3 volgen).

Exposanten zijn fabrikanten, importeurs, verdelers en groothandels van parket, laminaat, vinyl, LVT, kurkvloeren, bamboevloeren, chemie voor vloeren (lijmen, lakken, oliën, onderhoudsproducten e.d.), houten gevelbekleding, houten terrasvloeren en professioneel werkgereedschap voor vloerenplaatsing en houtbewerking en alle toebehoren.

 Links

www.efwex.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, kurk, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, stofferen, stoffering, lijm, lak, olie, onderhoud, egalisatie, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, gent, vakdagen, efwex, europarket, #efwex, #flandersexpo

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKís.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden