Zwaailampen van Karman
De Italiaanse verlichtingsfabrikant Karman heeft een nieuwe 'blue tiffany'-versie van de zwaailamp Ceraunavolta voor de Light & Building beurs op stapel staan.
lees verder
 
Winkelen blijft populair
lees verder
Aanstaande woensdag Efwex
De biënnale vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren, Efwex, start aanstaande woensdag voor de derde keer, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
 
Willem II ziet het licht
lees verder
Leolux nieuws
Op de Imm bracht Leolux reeds een flink aantal nieuwe modellen en aanpassingen, voor de komende beurs in Milaan is ook een noviteit bewaard. Pode kwam in Keulen met verlichting.
lees verder
Festival Designkwartier 2018
In het weekend van 1-3 juni 2018 zal het vijfde Festival Designkwartier in het Zeeheldenkwartier in 's-Gravenhage worden gehouden.
lees verder
Keymer lanceert 3D Showroom
Meubelstoffenleverancier Keymer Essential Fabrics heeft een nieuwe 3D Showroom gelanceerd, waarin de stoffen uit de collectie direct op een meubel gevisualiseerd kunnen worden.
lees verder
New Normal NNI
De trenddag van het Nederlands Interieur Instituut (NII) is dit voorjaar op dinsdag 27 maart. In het Nationaal Militair Museum in Soest.
lees verder
 
R + T 2018: Hello Sunshine!
lees verder
Vic Stairs in gevlochten vinyl
De Nederlandse fabrikant Vic Stairs, specialist in pvc-overzettreden, breidt zijn assortiment uit met gevlochten vinyl vloertreden van Ntgrate.
lees verder
CS Schmalmoebel in problemen
De Duitse meubel- en slaapkamerfabrikant CS Schmalmöbel GmbH & Co KG is op 1 maart een faillissementsprocedure gestart, maar het bedrijf draait voorlopig door.
lees verder
 
Dersimo overgenomen door Headlam
lees verder
R+T Awards voor Hunter Douglas
Plastic soep wordt Greenscreen® Sea-Tex™: Hunter Douglas won vorige week in Stuttgart twee Innovatie Awards van de R + T 2018. En nog één voor Luxaflex.
lees verder
 
Beter Bed 2017
lees verder
Acker Home Collectie
Het stoffenbedrijf Johan van den Acker - reeds actief sinds 1807 - laat eindelijk weer eens van zich horen en brengt dit kwartaal een nieuw concept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden