Zaterdag Tendence
Morgen start de decoratiebeurs Tendence in Frankfurt op het nieuwe tijdstip. Van augustus naar eind juni dus. Het wordt spannend.
lees verder
 
Muurmozaiek met Polaroids
lees verder
Registratie 10e Showup
Showup, de vakbeurs voor Home & Gift, wordt dit najaar gehouden op 3+4 september 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. Registeren voor gratis toegang is inmiddels mogelijk.
lees verder
Ook verlichting op IMM
Op de komende internationale interieurbeurs IMM Cologne in januari 2018 zal verlichting een volwaardig onderdeel van het beursconcept worden.
lees verder
 
Mae Engelgeer op Textile Trend Event
lees verder
Omzet detailhandel april +5%
De Nederlandse detailhandel heeft in april bijna 5% meer omzet geboekt dan in april 2016. De verkopen (het volume) namen met ruim 4% toe. Online is bijna 18% meer omgezet.
lees verder
Matte hardwaxsealer Dr. Schutz
Dr. Schutz introduceert een hoogwaardige nieuwe ultramatte polymeer: Hardwaxsealer Mat. Geschikt voor zowel de residentiële als de projectmarkt.
lees verder
Herfst & winter editie Mad events
De komende editie van Mad Events met veel bloemen en decoratie staat aan het begin van de zomer gepland op een nieuwe locatie in Cuijk.
lees verder
Tijdelijk: gratis toegang Mood
Wie voor 23 juni reserveert krijgt een gratis toegangsticket voor Mood, de beurs met raam-, wand- en meubelbekleding die begin september in Brussel gehouden wordt.
lees verder
Woonindustrie overgenomen
De laatste Marketday van De Woonindustrie vóór het zomerreces op 3 juli, met de traditionele BBQ vanaf 17:00 uur, zal ook in het teken van bijzonder nieuws én een afscheid staan.
lees verder
 
Convenant en eindexamenexposities HMC
lees verder
Vier nieuwe screens Coulisse
Vanwege de groeiende vraag naar decoratieve, technische raambekledingsstoffen, introduceert Coulisse vier nieuwe screenkwaliteiten voor de residentiële markt, geïnspireerd op tafelaccessoires en woondecoratie.
lees verder
 
Meister van Parket Point naar Heditex
lees verder
Trendz verdubbelt aanbod &Trendz
Veel beweging bij Trendz in Gorinchem: vermoedelijk zal het aantal exposanten in eind augustus verdubbeld zijn ten opzichte van najaar van 2016.
lees verder
 
Koninklijke bedden voor republikeinen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden