Trendz Time
Aankomende zondag is het Trendz Time. Op de decoratie-artikelenbeurs in Gorinchem zullen meer dan 250 exposanten drie dagen klaar staan voor vakbezoekers.
lees verder
 
Nieuwe Kobe-collecties
lees verder
Flinders naar 15 miljoen euro
Woonwinkel Flinders heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van meer dan € 15 miljoen. Een groei van 39%, zo maakte het bedrijf bekend.
lees verder
 
Estillon's Floorfixx weer -10dB
lees verder
Maandag: Home & Living in Woonindustrie
Aanstaande maandag start alweer het nieuwe vakbeursjaar! Op 8 januari zal de nieuwe afdeling Home & Living in de Woonindustrie in Nieuwegein worden geopend.
lees verder
LdP en Object via Campo
Over iets meer dan week start het seizoen met internationale vakbeurzen met onder meer Domotex, Imm en Intirio. Daar zal het nieuwe bedrijf Campo Agenturen te vinden zijn om een paar oude bekenden te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt.
lees verder
 
Service is niet zwart-wit maar oranje
lees verder
Nieuwe collectie Knit Factory
De gehele collectie van Knit Factory wordt uitgebreid en vernieuwd en wordt komend voorjaar gepresenteerd worden op vrijwel alle belangrijke voorjaarsbeurzen op decoratiegebied: Trendz, Intirio en Showup.
lees verder
Holland Haag verhuist
Groothandelaar Holland Haag zal vanaf 1 januari 2018 opereren vanuit Waddinxveen. Dit is ook de start van een nieuwe gordijnstoffencollectie.
lees verder
Catherine's Agenturen stopt
Met ingang van 1 januari stopt Catherine's Agenturen uit Helmond. De agentschappen zullen door anderen worden voortgezet.
lees verder
Estillon weer naar Domotex
Begin januari vindt Domotex, de grootste beurs voor de vloerenbranche ter wereld, in Hannover plaats. Ondervloerspecialist Estillon is weer van de partij.
lees verder
Bellini terug bij Proposte 2018
De beroemde architect en ontwerper Mario Bellini gaat samenwerken met Proposte en keert terug naar het tentoonstellingscentrum dat hij in 1987 heeft ontworpen.
lees verder
 
Fijne feestdagen en een mooi 2018!
lees verder
Elvang-nieuws op Showup
Elvang heeft recent een serie superzachte baby-alpaca plaids voor het voorjaar en zomerseizoen van 2018 getoond. Deze kunnen half februari in de schappen liggen, direct na de deelname aan Showup dus!
lees verder
 
Hollands licht op Imm
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden