Iedema neemt Abeln Stoffering over
lees verder
Designcollecties T&M
Textiles & More (T&M) zal er als projectdistributeur van het premium pvc-vloerenmerk Mflor de nieuwe Authentic Lake collectie presenteren, maar ook de nieuwe designcollecties van Claire Vos en Edward van Vliet.
lees verder
 
Eerste Casa geopend in Utrecht
lees verder
Doorstart Van de Heg
Goed nieuws! Verlichtingsindustrie G. van de Heg bv uit Barneveld maakt waarschijnlijk begin juni een doorstart.
lees verder
Rocket start 2018 sterk
Het jaar kon nauwelijks beter zijn begonnen voor Rocket Internet: in de eerste kwartaal van 2018 werd een winst van € 75 miljoen behaald.
lees verder
 
Duitser wil matras van 300 Euro
lees verder
Orgatec vrijwel volgeboekt
Een kleine vijf maanden voor de start is de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec 2018 van de Koelnmesse al vrijwel volgeboekt.
lees verder
Bamboe Duette
De vernieuwde collectie Duette® Shades van raamdecoratiespecialist Luxaflex® is uitgebreid met een stof die voor 25% bestaat uit bamboe. Daarnaast zijn nieuwe patronen en kleuren toegevoegd.
lees verder
 
Spoga 2018: meerwaarde
lees verder
Ekornes wordt Chinees
Na Siematic en Rolf Benz zal een ander Europees meubelbedrijf naar alle waarschijnlijkheid binnenkort in Chinese handen zijn.
lees verder
Flamant overgenomen
Interieurspecialist Flamant uit Geraardsbergen komt in handen van de Besix Group, een grote speler actief in de bouwsector, vastgoedontwikkeling en concessies.
lees verder
Ball bij Dersimo
Dersimo gaat de vloervoorbereidingsproducten en vloerlijmen van F. Ball verkopen. Dat is naast Headlam de tweede distributeur in Nederland.
lees verder
Privacy!
Het is niemand ontgaan: de nieuwe privacy-wet is sinds vandaag van kracht. Interieurjournaal vraagt alleen uw email-adres.
lees verder
 
Overname Roels door Vidato
lees verder
Karl-Fritz Bretz overleden
Vorige week woensdag, 16 mei, is Karl-Fritz Bretz overleden. De voormalig directeur van de eigenzinnige Duitse meubelfabrikant is 85 jaar geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden