Zondag start Spoga
Vanaf aankomend weekend gaat de Spoga weer van start. Vier dagen lang de grootste outdoorbeurs in Keulen met trends in meubilair en buiten koken voor het komende seizoen.
lees verder
Omzet Beter Bed blijft stijgen
In het eerste halfjaar van 2017 groeide de omzet van Beter Bed Holding met 6,7%. Matratzen Concord sloot per saldo elf winkels.
lees verder
Strepen bij Cole
Bij het behanghuis Cole & Son is onlangs een tweede nieuwe collectie van dit jaar gelanceerd, een collectie strepen met de naam Marquee Stripes.
lees verder
 
Deens Design Paviljoen Showup
lees verder
Circus Licht
Eerder dit jaar gepresenteerd in Milaan en nu verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende samenstellingen: messing hanglamp Circus Light van Resident.
lees verder
Trendz: Pretty Hot and Tempting
De decoratie-artikelenbeurs Trendz is vandaag begonnen in Gorinchem. Na de eerste beursdag werden tijdens de exposantenborrel in de tuin van de Evenementenhal awards uitgereikt.
lees verder
 
Mart Visser op ICD
lees verder
Uurtje interieuradvies Hornbach
Bouwmarktketen Hornbach gaat haar klanten een uur persoonlijk advies van onafhankelijke stylisten aanbieden, in oktober voor € 25!
lees verder
Smart Home in trek
Volgens een studie van het marktonderzoeksstituut Splendid Research gebruikt 36% van de Duitsers reeds Smart Home-applicaties en is 40% hierin geïnteresseerd.
lees verder
 
Trendz eerste
lees verder
Liefde in Woonindustrie
Langzamerhand komt het einde van de vakantie in zicht. Vanaf volgende week is het weer elke maandag Marketday in De Woonindustrie en over drie weken: Vakbeurs. Met veel nieuws, DDD en liefde!
lees verder
ETC wordt Design Center Europe
Het ETC Expo heeft een nieuwe naam gekregen: ETC Design Center Europe. Het showroomcentrum uit Culemborg wil zich hiermee meer internationaal profileren, in eerste instantie vooral België en Duitsland.
lees verder
Emma nu ook in winkels
De online matras startup Emma gaat samenwerken met Matratzen Concord, een grote Duitse winkelketen.
lees verder
 
Dandelion bij Alhambra
lees verder
Beaulieu failliet
De Beaulieu-Groep met het hoofdkantoor in Dalton, Georgia, beter bekend onder de vroegere naam van Beaulieu of America, heeft faillissement aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden