Egalisatie en installatie in 1 dag!
Floorfixx van specialist Estillon is een ondervloerenrange bestaande uit meerdere producten die het mogelijk maken om vloeren binnen één dag te egaliseren en te installeren.
lees verder
Interzum record
De toeleveringsbeurs Interzum heeft met zo'n 69.000 een record aantal bezoekers getrokken, zo'n twintig procent meer dan twee jaar geleden
lees verder
Gordijnrailactie bij Headlam
Groothandel Headlam is een samenwerking met gordijnrailleverancier Goelst aangegaan. Om dat kracht bij te zetten loopt er sinds begin deze maand een interessante startersactie.
lees verder
 
Leen Bakker verkocht
lees verder
Spoga toont outdoor trends
Multifunctioneel City Comfort: dit omvat de outdoor-trends op de komende Spoga, die begin september in de KölnMesse wordt gehouden.
lees verder
Thothem voor paal?
Vorig jaar introduceerde meubelfabriek Theuns een nieuwe meubellijn, getiteld Thothem. Nu hebben ze de tafels voor hun Nederlandse debuut op elkaar gestapeld.
lees verder
 
Holland Haag in harde raamdecoratie
lees verder
Snurk Junior Beddengoed
Twaalf designs van de Snurk dekbedovertrekken zijn nu ook verkrijgbaar in kindermaten. Zo kunnen peuters vanaf zo'n twee jaar oud al weg dromen bij de leuke ontwerpen.
lees verder
 
Nieuwe verlichtingslijn Lonc
lees verder
Proposte nog internationaler
Proposte 2017 was volgens de organisatie een groot succes. De jubileum-editie oogstte vooral enthousiasme van de exposanten. Vergeleken met vorig jaar bleef het totale aantal bezoekers nagenoeg ongewijzigd (+0,55%).
lees verder
Detailhandel maart weer +4%
De Nederlandse detailhandel heeft in maart wederom bijna 4% meer omgezet. Vooral de omzet van de non-foodsector groeide. Daarnaast was de online omzet 13% hoger.
lees verder
Start 2017 omzetgroei Beter Bed
In het eerste kwartaal van 2017 groeide de omzet van Beter Bed Holding met 7,6%. Vooral de omzetgroei in België was enorm.
lees verder
Nieuwe stof Febrik
De Tilburgse textielfabrikant Innova heeft nieuw textiel uitgebracht onder haar -Febrik-label. Het textiel is ontworpen in samenwerking met kledingontwerpstudio Byborre.
lees verder
 
Textielmuseum van het jaar!
lees verder
Hastens opent vijftiende winkel
In het centrum van Laren is deze maand een nieuwe Hästens Store geopend. Dit is de vijftiende vestiging van het Zweedse beddenbedrijf in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden