Beaulieu neemt Canada en Australia over
Beaulieu International Group (B.I.G.) kondigt aan Beaulieu Canada en Beaulieu AustraliŽ over te nemen en te integreren in de business unit Flooring Solutions. De overname kwam eind juni rond.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Hunter Douglas verkoopt USA-plafondafdeling
lees verder
Nieuwe voorzitter Bns Crisp
Op 5 juni 2018 is Carin Frijters door de leden van Bns Crisp gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt in deze functie Yvonne Kleber op.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder
H&M in lampen en meubels
Door opnieuw een lagere omzet van H&M in Nederland, gaat het Zweedse modeconcern nu het assortiment uitbreiden met lampen en meubels.
lees verder
Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy
Anker Stuy Verven uit Terwispel breidt haar distributeurnetwerk voor het assortiment bouwverven en producten voor de timmerindustrie uit met Jonker & Co Verfgroothandel in Amsterdam.
lees verder
 
Maandag laatste Marketday XL
lees verder
Nieuwe CAO non-food retail
Er komt een nieuwe cao voor 170.000 medewerkers in de retail non-food. Deze loopt tot 1 januari 2021. De vorige was geldig tot 1 juli 2018.
lees verder
Tickets Orgatec en Architectureworld
Gedurende de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen worden ook Architectureworld en de Duitse Hoteldag gehouden. Bij zijn? Nu kunnen reeds tickets worden gereserveerd.
lees verder
Matrassen via internet
Hilding Zweden presenteert enquÍteresultaten over de aankoop van matrassen op internet. De vraag was: Zou je je volgende matras op internet kopen?
lees verder
Opnieuw acquisitie door Vivonio
Vivonio Furniture uit MŁnchen heeft de Deense schuifdeurenfabrikant KA InteriÝr overgenomen. Zoals gebruikelijk is er geen overnamesom genoemd. Sciae is weer onder de Vivonio-pet vandaan gekropen.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter NSVV
lees verder
Met je smartphone naar bed
Terwijl er steeds meer geluiden zijn dat het in verband met een goede slaap verstandig is om je smartphone en andere elektronische apparatuur uit de slaapkamer te weren wordt Auping Connect geÔntroduceerd. Juist om beter te slapen!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden