Meister van Parket Point naar Heditex
lees verder
Trendz verdubbelt aanbod &Trendz
Veel beweging bij Trendz in Gorinchem: vermoedelijk zal het aantal exposanten in eind augustus verdubbeld zijn ten opzichte van najaar van 2016.
lees verder
 
Koninklijke bedden voor republikeinen
lees verder
Uitbreiding vernieuwd Mood
Mood & Indigo maken zich klaar voor een spannende nieuwe editie. Weer in de stijlvolle tentoonstellingszalen Tour & Taxis in Brussel, is de start een dagje later dan voorgaande jaren.
lees verder
Nieuwe Linara collectie Romo
Het stoffenhuis Romo heeft een vernieuwde Linara collectie. De kwaliteit is uitgebreid met 141 kleuren en is nu in maar liefst 360 tinten verkrijgbaar.
lees verder
 
Een heerlijk of brutaal huis?
lees verder
BelgoFurn-leden gelauwerd
Vier BelgoFurn-leden zijn gelauwerd door Franse retailers. Ze kregen tijdens een congres van de Franse retailorganisatie FNAEM een trofee uitgereikt.
lees verder
Meer omzet en vacatures detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft in het eerste kwartaal 4,8% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal van 2016. De verkopen (het volume) namen met 2,9% toe.
lees verder
 
Slaapgroep naar Garant
lees verder
CBM-Workshops
Binnen het samenwerkingsverband in de meubelindustrie, gecoördineerd door de CBM, worden BBL-leerlingen in gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgevers opgeleid. Hiervoor zijn vier nieuwe additionele workshops ontwikkeld.
lees verder
Interfloor biedt geweven Modena
De nieuwe tapijtcollectie Modena van Interfloor heeft een subtiel geweven karakter. Een levendige, moderne en eigentijdse vloer die door zijn compactheid zeer eenvoudig in onderhoud is.
lees verder
Opnieuw miljoenenverlies Jaarbeurs
Voor vierde jaar op rij toont de beurs- en congresorganisatie Jaarbeurs uit Utrecht rode cijfers. Maar in het jubileumjaar 2017 zou er weer winst moeten worden gemaakt.
lees verder
 
Geheime nieuwe karpetten
lees verder
Woonindustrie groeit
De Woonbranche zit alweer enige tijd in de lift en dat is te merken in De Woonindustrie. Nieuwe contracten worden gesloten en bestaande worden verlengd of uitgebreid.
lees verder
 
Jesper Brodin nieuwe baas Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden