Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder
 
Bezoek MoOD Brussel
lees verder
Tevredenheid op slaapshows
Hoewel het bezoek op zondag door het mooie weer en de Formule 1 wat achterbleef, was het maandag geanimeerd te noemen op de slapenevents in Baarn, allebei op bijzondere locaties.
lees verder
Proposte 2019 vroeger
Zojuist zijn de data voor de 27e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2019 bekend gemaakt.
lees verder
Weer bezoekersplus voor Spoga
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot gisteren zijn deuren na drie succesvolle beursdagen met een bezoekersplus: volgens de organisatie ongeveer 40.000 vakbezoekers uit 114 landen.
lees verder
 
Spiced Honey kleurt
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
 
Noviteiten in Woonindustrie
lees verder
Mart Visser interieurstoffencollectie
De bekende Nederlandse modeontwerper Mart Visser lanceerde zondag 2 september op zijn hoofdkantoor in Amsterdam een primeur: zijn allereerste interieurstoffencollectie.
lees verder
Spoga start zondag
Aanstaande zondag 2 september start de grootste outdoorbeurs beurs Spoga + Gafa in Keulen. Met meer dan 2.100 exposanten, veel presentaties en uiteraard veel tuinmeubilair.
lees verder
Ultima noviteiten
Professionals uit de slaapsector moeten vanaf zondag 2 september uit de veren. Om alle events te bezoeken kan er een rondje midden Nederland worden gedaan op drie verschillende locaties. Ultima zal op een daarvan drie innovaties tonen.
lees verder
 
Nieuwe baas Domotex
lees verder
Trendz verder gegroeid
Met volgens de organisatie zo'n 11.200 bezoekers is de afgelopen decoratiebeurs Trendz van Easyfairs in de Evenementenhal in Gorinchem succesvol verlopen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden