50.000 aanmeldingen voor Ikea make-overs

Woensdag 16 april 2014

Nederlanders zijn niet tevreden over hun slaapkamer. Dat blijkt wel uit het overweldigende aantal aanmeldingen voor de Ikea Slaapkamerbrigade. Bijna 50.000 mensen gaven zich op voor een make-over van hun slaapkamer.
50.000 aanmeldingen voor Ikea make-overs

Meest gehoorde klachten? Gebrek aan opbergruimte, een oud matras, ongezellige uitstraling en een onhandige indeling. Op haar website www.ikea.com deelt Ikea tips om eenvoudig de slaapkamer van je dromen te creëren.

 

In januari riep Ikea Nederlanders op om zich op te geven voor één van de vijf make-overs van de Slaapkamerbrigade. De afgelopen drie weken kregen de winnaars een complete metamorfose van hun slaapkamer. 

 

'Het grote aantal aanmeldingen bevestigt dat veel Nederlanders kampen met ergernissen in de slaapkamer. Bij het inrichten van een woning krijgt deze ruimte meestal geen prioriteit, bovendien weten mensen zich vaak geen raad met de indeling. Zonde, want dit is de plek waar je de dag begint en afsluit en echt tot rust komt. Met deze actie willen we laten zien dat je op eenvoudige en betaalbare wijze - en een beetje hulp van Ikea - de slaapkamer van je dromen kan creëren' aldus Richard la Graauw, Country Communication & Interior Design Manager Ikea Nederland. 

 



Links

www.ikea.com

Tags

slapen, matras, slaapkamer, bed

Gerelateerd nieuws
Ergosleep opent eerste conceptwinkel
Ergosleep zet de volgende stap in de marktbewerking door het openen van een conceptstore in Nederland.
lees verder
 
Stevige omzetgroei Emma
lees verder
Waarschuwing voor beddenshop
Consumenten moeten voorzichtig zijn als ze bestellen bij webwinkel Beddenplein.nl. Volgens De Consumentenbond zorgt de shop voor een aanhoudende stroom klachten.
lees verder
Exclusieve samenwerking
Het bekende woonwinkelconcern Eijerkamp verbindt interieurexpert Frans Uyterlinde als ambassadeur aan het bedrijf.
lees verder
Fabriek van Rauch sluit
Na een eerdere reorganisatie in 2019 is nu bekend dat één van de drie fabrieken van Rauch moet sluiten. Daardoor verliezen 164 medewerkers hun baan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden