31.000 euro voor kankerpatienten

Maandag 11 juni 2018

Dealers en medewerkers van Luxaflex Nederland hebben € 31 duizend euro gehaald tijdens de Roparun.
31.000 euro voor kankerpatienten

Sinds 1992 is de Roparun een jaarlijkse estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam van meer dan 500 kilometer onder het motto: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Duizenden deelnemers leveren een sportieve prestatie om geld op te halen voor het goede doel, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Zaterdag 19 mei 2018 verscheen een team van 24 Luxaflex-medewerkers (foto) aan de start in Parijs. In aanloop naar deze driedaagse estafetteloop heeft het team diverse acties opgezet om donaties op te halen, zoals het bakken en verkopen van lekkernijen, het organiseren van een darttoernooi en het faciliteren van een bodypump-les.

Ook veel dealers leefden mee en doneerden één euro per order aan dit goede doel.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze prestatie en het fantastische bedrag! Gelukkig hebben we zonder blessures de finish gehaald. Iedereen heeft tijdens deze loop, die dag en nacht doorgaat, een speciaal persoon in gedachten voor wie hij of zij deze uitdaging aangaat.”

 



Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, buitenzonwering, #luxaflex, #roparun

Gerelateerd nieuws
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
 
Nieuw interieurevent DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden